• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer/D. I.

28.11.2022

10:54

POKUŠAVAJU NA SVE NAČINE DA JE ZAUSTAVE, DOBIJA I PRETNJE! Jovana Jeremić najavila spisak voditeljki koje se bave prostitucijom, zavladala opšta panika!

Marko Đoković

Estrada

POKUŠAVAJU NA SVE NAČINE DA JE ZAUSTAVE, DOBIJA I PRETNJE! Jovana Jeremić najavila spisak voditeljki koje se bave prostitucijom, zavladala opšta panika!

Podeli vest

Jovana Jeremić odlučila je da obelodani spisak imena voditeljki koje se bave najstarijim zanatom, a posebno će se osvrnuti na svoje koleginice koje su "preko kreveta" došle na svoje pozicije

Kako je istakla, do odluke je došla isključivo kako bi odbranila svoju profesiju, ali i vlastitu čast i poštenje. Njena odlučnost, kao i obećanje dato na televiziji uznemirili su mnoge njene koleginice koje su putem zajedničkih prijatelja i saradnika pokušale da dođu do informacija ko se nalazi na Jovaninom spisku.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Objaviće spisak... Jovana Jeremić

- Iako su mnogi navikli da Jovana bez problema ulazi u javne sukobe, govori o tabu temama, raskrinkava moćnike, kriminalce, te da ne razmišlja o posledicama koje eventualno zbog toga i sama može snositi, niko nije očekivao da će se na njenoj listi za odstrel naći i njene koleginice - ispričao je izvor blizak ovoj kontroverznoj voditeljki, pa objasnio da ona ne radi baš sve zarad rejtinga.

Kada je u emisiji uživo obećala da će objaviti spisak svih prostitutki koje se bave voditeljskim poslom, dosta njih se pronašlo, ali i uplašilo s obzirom na to da su sa Jovanom već duže vreme u lošim odnosima.

- Tri Jovanine koleginice sa drugih televizija u strahu od razotkrivanja krenule su da okreću telefone ne bi li saznale šta Jovana smera. Zovu njene saradnike, bliske prijatelje, frizere, šminkere kako bi pokušale da je zaustave u nameri da se tom temom bavi - priča izvor, i dodaje:

Foto: printscreen

Spremna da iznese istinu na videlo... Jovana

- Tih nekoliko žena koje su nekada blisko sarađivale sa Jovanom, a onda joj okrenule leđa, definitivno su u najvećem strahu. Jedna od njih je čak pokušala da stopira Jovanin prelazak na Pink televiziju, pa smatra da Jeremićeva na ovaj način želi da joj se osveti.

- Sve te lažne voditeljke koje za novac pružaju seksualne usluge moćnicima sada preko njih pokušavaju da zastraše, uplaše onu koja se ne obazire i ne plaši nikog sem boga - rekao je Jovanin blizak prijatelj, i dodao su je pretnje koje su do nje došle dodatno osnažile u nameri da istraje i raskrinka ih.

- Pitanje je dana kada će Jovana poimence prozvati sve, kao i ove što su se same pronašle, a nakon toga ništa više neće biti isto.

Ismevaju me gore od mene

Kako je nedavno Jovana objasnila, poseban pik ima na voditeljke koje je ismevaju zbog plaćenih reklama koje radi putem društvenih mreža.

- Mnoge koleginice mi se smeju pošto reklamiram stvari na društvenim mrežama, ali ja sam kupila drugi stan. Za mene se zna da nisam kurva i zna se ko je otac mog deteta. Ne zna se ko je ćale njihovoj deci. Rađale su decu oženjenim muškarcima. Nijednoj koleginici nisam preuzela slavu. One nisu imale moje šerove nikada. Nije ih doveo narod na mesta na kojima sede, već švaler koji im je pravio decu. Bog je rekao da ću ja biti ta jedna koje neće da uspe na način na koji su one uspele - istakla je Jeremićeva.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija