• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

30.11.2022

07:30 >> 21:52

NEĆE DA NASTUPA BEZ DONJEG VEŠA KAO NJENE KOLEGINICE! Slađa Alegro: Nikada ne pevam bez gaćica!

Sharan Concept/Blagoje Kešelj

Estrada

NEĆE DA NASTUPA BEZ DONJEG VEŠA KAO NJENE KOLEGINICE! Slađa Alegro: Nikada ne pevam bez gaćica!

Podeli vest

Slađa Alegro tvrdi da nikad nije izašla na binu bez gaćica. Pevačica kaže da nije poput njenih koleginica koje skidaju donji veš kako im se ne bi ocrtavao na uskoj haljini.

Naime, na pitanje da li će onda u novogodišnjoj noći obući crveni donji veš odgovara popularna pevačica odgovara.

Foto: Foto: Sharan Concept/Blagoje Kešelj

Slađa Alegro

- Nikada nisam nastupala bez gaća, za mene bi to bilo veoma neprijatno iskustvo, pogotovo ako sam u kratkoj haljini. Jezivo mi je kada čujem da neko ne nosi gaće. - kaže Slađa Alegro


Imala sreću
Suprug i ja smo imali sve predispozicije da budemo dve dijabole od roditelja
Slađa Alegro

 

- Imam dovoljno radosti, sreće i ljubavi, pa mi crveni donji veš nije potreban. Za Novu godinu pevaću sa Sekom Aleksić, koja mi je rekla da moramo dva puta da se presvučemo jer nastupamo na dva mesta - u "Metropolu" i "Tarapani". Zato sam odabrala dve elegantne haljine sa šljokicama. Sigurna sam da ćemo se dobro provesti!
Pošto će u najluđoj noći raditi, Slađa neće biti sa ćerkom Milom, koja ne prestaje da joj govori da želi da joj mama rodi bebu.

Foto: Foto: Sharan Concept/Blagoje Kešelj

Slađa Alegro

- Mila bi mnogo volela da ima sestru. Suprug Zoran i ja ćemo dati sve od sebe da joj ispunimo želju, ali sve je u Božjim rukama... Nas dvoje se trudimo da je usrećimo. Dobili smo je kasno, pa se bojim da od prevelike ljubavi koju osećamo prema njoj ne omanemo u vaspitanju. Zoran i ja smo imali sve predispozicije da budemo dve dijabole od roditelja, ali nadam se da nećemo. Prijatelji nam kažu da smo na pravom putu - završava priču popularna pevačica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17