• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.12.2022

11:35

ESTRADNI MAG I ČOVEK IZ SENKE! Napravio je pola pevača, tvorac je NAJVEĆIH hitova, sklonio se iz javnosti! (FOTO)

youtube/printscreen

Estrada

ESTRADNI MAG I ČOVEK IZ SENKE! Napravio je pola pevača, tvorac je NAJVEĆIH hitova, sklonio se iz javnosti! (FOTO)

Podeli vest

Javni život ga nikad nije zanimao, čak ni kada se, pre nekoliko decenija, probijao na estradi i danonoćno gradio ime na jugoslovenskoj sceni.

Višedecenijska ljubav Marine i Fute svima je dobro poznata, a dok je ona detalje iz privatnog života uvek dozirano plasirala u javnost, on nije bio sklon javnim isticanjima i važio je za čoveka iz senke.

Javni život ga nikad nije zanimao, čak ni kada se, pre nekoliko decenija, probijao na estradi i danonoćno gradio ime na jugoslovenskoj sceni.

Iza njega su neverovatni uspesi, pa pesme koje on potpisuje mahom važe za evergrin numere Balkana. "Popij me kao lek", "Kukavica", "Da li to ljubav pravi od nas slabiće", "Vazduh koji dišem", "Fatalna ljubav", "Oprosti mi suze", samo su neke pesme koje izvodi Ceca, a koje potpisuju Marina i Futa.

"Opet imam razloga da živim" od Ane Bekute, "Nikom nije lepše nego nama" i "Loša sreća" od Viki Miljković, "Poželi sreću drugima" i "Hajde da se volimo" od Lepe Brene, "Zašto nosiš prsten moj" od Mire Škorić, "Gde ću sad, moja ružo" i "Rađaj sinove" od Džeja Ramadanovskog, "Lijte kiše" od Zorice Marković, "Laže me vino" od Harisa Džinovića i mnoge druge takođe potpisuje Aleksandar Radulović Futa.

Futi godinama nije bilo strano da peva prateće vokale, svira klavijature i gitaru, te je podjednako dobro stvarao pesme u pop, folk i rok žanru.

Foto: instagram/mihajmi

Aleksandar Radulović Futa

Marina je u više navrata javno pričala da joj je upravo Futa najveći oslonac, kao i da je ni u jednom trenu nije napuštao.

- Moj muž mi je najveći oslonac. Ja sam se primirila pa ja njega slušam, bodri me stalno - kazala je ona jednom prilikom.

Brak Marine i Aleksandra Radulovića nisu obeležili skandali i trzavice, a javnosti deluje kao da su jedno u drugom bili pronašli sve ono neophodno za sreću i mir. Na pitanje koja je tajna njihovog uspeha i koji je zapravo recept za srećan brak, kompozitorka je svojevremeno odgovorila kroz osmeh:

- Da taj recept postoji, svi bi ga primenjivali.

Foto: Insajder

Marina Tucaković

Tucakovićeva je jednom prilikom pričala kako je izgledao Futin i njen dan.

- Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo - kazala je tad.

- Mi smo trideset i nešto godina bruto zajedno, a neto neću da računam. Malo odbijemo. Ali nisam se nikad razvodila od Fute. Pre njega imala sam jedan brak koji je kratko trajao, možda godinu dana, i zbog Fute sam se razvela - ispričala je jednom prilikom Marina za "Stori".

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17