• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

07.12.2022

09:03

TI SI NIŠTA, KOJU ZVEZDU SI TI NAPRAVIO? Ceca urlala na Milija, isprozivala ga i za njene koncerte!

Foto Youtube Prntscreen

Estrada

TI SI NIŠTA, KOJU ZVEZDU SI TI NAPRAVIO? Ceca urlala na Milija, isprozivala ga i za njene koncerte!

Podeli vest

Svetlana Ceca Ražnatović od trenutka kada je ušla u žiri "Zvezda Granda" dolazi u sukobe sa Aleksandrom Milićem Milijem koji je nekada bio njen saradnik na brojnim pesmama, ali i na koncertima. Sada je Ceca ponovo osula "drvlje i kamenje" po Miliju

Ceca i Mili počeli su da se bockaju tokom emisije, a sve je kulminiralo kada su se sukobili oko jedne kandidatkinje koja je pevala Ražnatovićkinu pesmu.

Foto: Youtube printscreeen

Iznervirao je Mili... Ceca

Kako se takmička dvoumila da li da uzme Milija ili Cecu za mentora, Milić je ponosno istakao da se zna ko pravi zvezde kako u takmičenju, tako i mimo njega.

- Čekaj koju zvezdu si napravio? Mene nisi, ja sam bila Ceca pre nego što si uzeo gitaru u ruke – poručila je ljutito Ceca, a nakon što je takmičarka odabrala Milija za mentora, razočarano je poručila:

Foto: Youtube printscreeen

Mili nije bio preterano raspoložen za svađu

- Ja te spasem, ti izabereš Milija koji se uopšte ne bavi takvom muzikom! Pa gde je tu pravda?

Ali se svađa nekadašnjih saradnika tu nije završila, već se nastavila kroz celu emisiju koju ćete gledati naredne subote.

- Kada pevač organizuje koncert, publika ne dolazi kod Milija, nego kod Cece na koncert – istakla je ona, a nakon što je Mili smejući se potvrdio njenu priču, odbrusila mu je:

Foto: Youtube printscreeen

Isprozivala ga maksimalno... Ceca

-Ti si prepotentan, hvala lepo!

-Šta sam ja?- upitao je Mili, a ona mu kao iz topa odgovorila:

-Ti si ništa!- završila je Ceca šokantnom izjavom.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Koja zmija i pogana jezicina moze da ispljuje ovakve reci? Naravno ona koja se dobro cuva da se ne sazna istina o njenoj proslosti. Nebi te gledala pa da dobijem besplatne karte. Ti gospodjo lose utices na mlade.

Duško

pre 1 godinu

Ceca je od "Cvetka ......." voljena i zvezda, ali je na žalost ostala u opancima i po ponašanju i karakteru ! Čovek je na visini ako se ponaša dostojanstveno , inače uvek će iz d.......da mu viri slama, a na štikli balega.

Gavrilo

pre 1 godinu

Ova Arkanova ce trajati dok su njene komsije iz Zitoradja u vlasti!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17