• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand Online/Informer/D. I.

10.12.2022

14:10

UZELI SMO KUĆU U MAJAMIJU! Viki Miljković proširila biznis, pa se pohvalila!

ATA Images

Estrada

UZELI SMO KUĆU U MAJAMIJU! Viki Miljković proširila biznis, pa se pohvalila!

Podeli vest

Pevačica Viki Miljković pored pevanja i učešća u "Zvezdama Granda" razvila je i biznis s nekretninama, a sada je posao prošrila i na drugi kontinent

Kako se nedavno saznalo, Viki osim u Beogradu, sada posluje i u Dubaiju, Nemačkoj i Turskoj, a sređuje i kuću svoje kume Svetlane Cece Ražnatović na Kipru. Međutim, Miljkovićka je sada izjavila da putuje u Ameriku na turneju, te da je tamo "uzela" kuću:

Foto: Z. K. Munja

Radi kao mašina... Viki Miljković

- Jedva čekam zaista da odem, nisam dugo bila, a obožavam publiku u Amrenici, ide i pobednik Nermin Handžić, biće fanstastično. Idem sada nakon 10. godina u Ameriku, zaista nisam dugo bila. Tamo je neka posebna enegrija i publika, uvek se lepo provedem. Poslednji put sam bila na turneji sa Sašom Matićem i bilo je sjajno. Sada sam rešila da slobondno vreme iskoristim kako bih se i odmorila. Uzeli smo jednu kuću u Majamiju, da se malo odmorimo, zaslužili smo, dugo nismo imali odmor. Te nedelje ćemo se odmoriti i imati jedan nastup, nakon toga idemo u Čikago za Novu godinu. Spremili smo i poseban repertoar za ove koncerte, biće tu dobre muzike, mojih hitova i sa tim repertoarom nastavljamo da radimo kada se vratimo na ostalim nastupima – dodaje ona.

Foto: Informer.rs

Viki sad ima kuću u Majmiju...

Pevačica se osvrnula i na novu sezonu „Zvezda Granda“ i priznala da li i ove godine ide na pobedu:

- Radila sam sa prvom grupom kandidata, to je grupa koja je prošla već prvi krug. Sada radim sa njima pre odlaska u Ameriku i kada se vratim nastavljamo dalje. Inače smo stalno sa kandidatima na online vezi, tako se viđamo, biramo pesme i vežbamo. Rano je još da se komentariše pobednik, tek smo završili prvi i počeli drugi krug. To je zaista dugačak put do finala, pobednika možemo tek da komentarišemo negde u aprilu – zaključila je Viki.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija