• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.12.2022

22:35

"ŠTA SI ČEKAO DO SADA"!? Lepa Brena otkrila na koju foru je smuvala Bobu! To je bio spoj koji je bilo jako teško razdvojiti!

prinstcreen

Estrada

"ŠTA SI ČEKAO DO SADA"!? Lepa Brena otkrila na koju foru je smuvala Bobu! To je bio spoj koji je bilo jako teško razdvojiti!

Podeli vest

Pevačica Lepa Brena pojavila se večeras u emisiji kod Ognjena Amidžića

Na samom početku voditelj je najavio najveću zvezdu nekadašnje Jugoslavije koja je u studio ušetala lepša nego ikad. Odevena u klasičnu damsku kombinaciju, crne pantalone i elegantni zanimljivi sako, puštene kose sa širokom osmehom pobrala je sve poglede. 

Ognjen je odmah na početku želeo da sazna sve detalje sudbonosnog susrtea Brene i Bobe kao i kako je počela ljubavna priča. 

Pevačica je ispričala jako zanimljivu anagedotu u kojoj je otkrila da je ustvari ona bila ta koja je načinila prvi korak i pikirala tada uspešnog teniskog asa Slobodana Bobu Živojinovića.

Foto: prinstcreen

 

 Kako je rekla susret se dogodio na premijeri njnog filma "Hajde da se volimo" i od tada je krenula magija koja traje preko 30 godina.

- Ja sam putovala puno i meni su prilazili uvek puno značajni ljudi, i moram da ispričam jednu anagdotu i kada sam videla Bobana na naslovnoj starni novina jednostavno sam želela da ga upoznam i mi smo se sreli prvi put na premijer mog filma "Hajde da se volimo" i pokojni Bata Živojinović mi je rekao znaš li ko je na promociji Slobodan Boba Živojinović šta radiš ovde idi tamo i pozdravi ga. I ja sam kroz tu masu prošla i pričla mu rečenicom šta si ti čekao do sada, zagrlila ga i poljubila. To nam je bio prvi susret. Otišli smo na tvrđavu na večeru i tu smo se dogovorili na toj večeri da ćemo se viđati, družiti mada smo znali da je to bio već spoj koji je bilo jako teško razdvojiti- rekla je Brena 

Foto: printscreen instagram/lepabrenaa

Brena i Boba

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija