• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Kokotović

15.12.2022

08:00

KAĆA GRUJIĆ: RODIĆU BLIZANCE! Folk pevačica i fudbaler planiraju veliku porodicu!

Estrada

KAĆA GRUJIĆ: RODIĆU BLIZANCE! Folk pevačica i fudbaler planiraju veliku porodicu!

Podeli vest

Mnogo volim decu, hoću u 2023. da rodim blizance, kaže Katarina Grujić. Folk zvezda i supruga fudbalera Marka Gobeljića sutra će proslaviti prvi rođendan ćerkice Katje, ali ne želi da se zaustavi na jednom detetu.

Kakvi su ti planovi za 2023?


- Ove godine desile su mi se prelepe stvari, uradila sam sve što sam zamislila, ništa ne bih menjala. Međutim, Katja je baš brzo porasla, proletelo mi je ovih godinu dana. Pošto mnogo volim bebe, volela bih da u 2023. rodim blizance! Želela bih da imam troje dece.


Da li ćeš dočekati Novu godinu sa porodicom ili radno?

Muškarcima se neće


svideti nova pesma


Vraćaš se na estradu pesmom "Mamio si". Šta očekuješ od nje?


- Ta pesma vam neće izlaziti iz glave, zaraziću vas! Sigurna sam da će moja pesma dati ženama samopouzdanje da se svete muškarcima. Muškom delu publike se neće svideti reči pesme, ali uživaće u spotu!


Kakvi su ti dalji poslovni planovi?


- Pripremam svašta! Nadam se da ću i album objaviti sledeće godine.


- Radiću, neću biti sa Katjom u ponoć, ona će biti s mojim ili Markovim roditeljima. Katja ide na spavanje u pola 10, tako da ćemo tek sutradan biti zajedno. Ćerka je oduševljena kako smo dekorisali kuću, već je pokidala 10 lampiona, sreća što ih nije pojela!

Foto: Informer

Katarina Grujić
Spava dva sata


Spavam dva sata i onda odem na infuziju i budem kao nova. Katja je krenula na adaptaciju u jaslice, pa je malo nervoznija


Kaća Grujić


Šta ćeš poželeti u ponoć?


- Zdravlje, naravno. Imala sam mnogo problema sa zdravljem i znam koliko su to teški periodi. Možeš da imaš sve na svetu, ali ako nemaš zdravlje, zapravo nemaš ništa.


Šta si kupila Marku za Novu godinu, a šta je on tebi?


- Marko mi je kupio jedan prelep poklon, ali ne mogu da otkrivam o čemu je reč. Ja sam njemu kupila nešto u Beču, ali stvarno ne volim da se hvalim takvim stvarima.

Foto: Zoran Sinko

Katarina Grujić


Ako bi Marka pozvali da igra u inostranstvo, da li bi se preselila?

 


Želja za Novu godinu


Imala sam mnogo problema sa zdravljem... Zato ću u ponoć poželeti samo dobro zdravlje


Kaća Grujić


- Naravno! Kao što on mene prati i podržava, tako ću i ja njega gde god da ode. Preselila bih se i u Ćićevac ako treba, samo da budemo zajedno.


Kako postižeš sve? Ceo dan si snimala spot, a već sutra slaviš ćerkin prvi rođendan?


- Spot sam snimala do četiri ujutru. Spavam dva sata i onda odem na infuziju i budem kao nova. Katja je krenula na adaptaciju u jaslice, pa je malo nervoznija.

Foto: printscreen Instagram

Katarina Grujić


Ko će krstiti Katju?


- Andreana Čekić, ona je njena kuma i glavni je organizator Katjine proslave. Mnogo sam srećna što imam takvog prijatelja!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija