• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.K.

15.12.2022

12:01

"ARENA JE JAKO VELIKI ZALOGAJ, VIDEĆEMO HOĆE LI JE NAPUNITI"! Đurišićka skeptično o koncertima Prijovićke i Milice Pavlović!

ATA Images

Estrada

"ARENA JE JAKO VELIKI ZALOGAJ, VIDEĆEMO HOĆE LI JE NAPUNITI"! Đurišićka skeptično o koncertima Prijovićke i Milice Pavlović!

Podeli vest

Pevačica Snežana Đurišić pojavila se na snimanju jednog novogodišnjeg programa na kojem se obratila pristunim medijima i otkrila planove za predstojeću godinu ali se dotakla i privatnog života kao i kolega.

Naime, Snežana je sumirala utiske godine koja je na izmaku i kako je navela ružno što joj se dešavalo zaboravlja i sa sobom u Novu godinu nosi samo lepe stvari.

-  Radila sam punom parom ove godine, dešavalo se da pored Korone imam po dva nastupa. Mi živimo u vremenu kada se sve i svašta dešava, ja se trudim da zaboravim sve to što je ružno. Dogodilo mi se mnogo toga i lepog ove godine, ne bih ništa izdvojila zahvalna sam Bogu za sve datume i sve je božja volja. Planove koje imam za Novu godinu, u žiriju sam Zvezda Granda novu pesmu sam krenula da promovišem sa tim ću se baviti. 

Mnogo je kandidata u "Zvezdama Granda" prošlo kroz Snežanine ruke ali je retko koji uspeo da napravi neku zavidnu karijeru nakon takmičenja, snimi hit koji će ga vinuti među zvezde. Pevačica je prokomentarisla zašto je to tako

Foto: printscreen tvin

Snežana Đurišić

- Niko tu nije kriv, to je faktor sreće,imate dosta slikara koji dobro slikaju a nisu zvučna imena, tako je i u muzici možete da se bavite muzikom ako ste talentovani ali to ne garantuje uspeh. Pobednik "Zvedza granda" je osnovano pobedio jer je dobio najviše glasova i sada treba da mu se dogodi pesma, što ne znači da neće jednog dana, a ipak i ne mora

Upravo jedne od učesnica muzičkog takmičenja pevačice Milica Pavlović i Aleksandra Prijović postale su velike zvezde koje su najavile koncerte u beogradskoj Areni za sledeću godinu. Snežana koja ima zavidnu pevačku karijeru iza sebe smatra da je to preveliki zalogaj za ove pevačice.

- Ne znam da li će napuniti Arenu, mlade, lepe znaju svoj posao videćemo. Usudila bih se i ja da napunim Arenu, ali ne želim jer muzika koju ja pevam je narodna muzika i jako mi je važan kontakt sa publikom koju ne mogu da imam u tako velikom prostoru. Mislim da je to stvar lične volje, želje, veliki je to posao jako mnogo energije iziskuje - jasna je bila Snežana Đurišić 

Snežana privatni život čuva od očiju javnosti, retko kada spominje svoje naslednike al ovoga puta nije želela da sakrije od medija da kao prava baka učestvuje u savetovanju svojih unuka u odabiru momaka. 

- Moje unuke su super devojčice, ima ih dve jedna živi u Njujorku jedna u Beogradu. To što pubertet nosi sa sobom i ta zaljubljivanja svima se događa i treba malo posavetovati. Ja svoju unuku savetujem da bude svoja i ima veru u sebe, to je nešto što njih poljulja u ovom periodu. 

Nedavno je u medijima osvanula i vest da su Ana Bekuta i Zorica Brunclik u lošim odnosima

- Ne komentarišem ratove niti vidim taj rat, svakako i mi smo živi ljudi koji imamo pravo da se nekada sa nekim kolegom ne slažemo u nečemu i borimo za svoj stav - bila je kratka Snežana 

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija