• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.12.2022

14:20

"JA SAM SREĆNA ŽENA"! Severina se pohvalila emotivnim video snimkom, BREGINA MUZA!

printscreen

Estrada

"JA SAM SREĆNA ŽENA"! Severina se pohvalila emotivnim video snimkom, BREGINA MUZA!

Podeli vest

Poznata pevačica Severina Vučković svoju karijeru gradila je pažljivo i temeljno odabirom vrhunskih tekstopisaca, kompozitora i pevača.

Naime, ona je sada podelila emotivni snimak saradnje sa velikim imenima javne scene poput Gorana Bregovića, Zdravka Čolića i Petra Graše koji su izneli svoje mišljenje povodom nje u video intervjuima.  

Poznato je da je Goran Bregović Severini uradio čuvenu "Štiklu" koju je ona maestralno izvela jedne godine na pesmi Evrovizije, a bio joj je i gost na koncertima.  Radio joj je i album "Zdravo Marijo",  2008. godine i kako se čini po objavama on će dati svoj pečat i na najnovijem albumu koji je u pripremi.  

Da podsetimo, šuškalo se da su Brega i Severina ranije imali aferu, a na koncertima razmenjivali su nežne poglede i dodire. Za njihov odnos svi su znali, ali Brega nije želeo da rasturi svoju porodicu, pa se afera na tome završila. Danas su njih dvoje prijatelji.

 

 

- Svi su se veselili kada Severina uđe na vrata, znate kada vam lepa žena uđe na vrata to nekako pomeri molekule i bilo nam je žao kada se to završilo. Ona je fina cura, to je jako teško naći u tom svetu ja sam ih barem vrlo malo sreo, ona ima to nešto u karakteru što se čuje dok peva. Skald između glasa i temperamenta, ona je osoba koja može da iznese tekst. Njoj su ti tekstovi stajali vrlo malo može njih to tako da iznese, al ona to može- rekao je Goran Bregović o Severini 

Zdravko Čolić je imao samo reči hvale za pevačicu 

- Severina je pevačica i ličnost koja je toliko harizmatična. To je ona vrednost koju tačno ima jer su takve ličnosti retke sa tolikom harizmom - rekao je Čolić

Foto: TV Pink printscreen

Zdravko Čolić

Pevač Petar Grašo veliki je Severinin prijatelj sa njim je čak uradila i duetsku pesmu "Unaprijed gotovo" koja je postala veliki hit

- Njena vrlina je apslotuno to što ona ne voli komfornu zonu, ona je neko ko zapravo u svojoj karijeri konstantno igra na sreću ide na sve ili ništa i to je kod nje nota koja je najhrabrija i najvrednija. Kad krene Severina tačno se zna da je to ona - rekao je Grašo o prijateljici

 

 

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija