• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K.

16.12.2022

17:10

MIROSLAV PROGOVORIO O SUKOBU SA BRENOM! Pevač otkrio da li je spreman da ikada više nastupa sa njom!

ATA Images

Estrada

MIROSLAV PROGOVORIO O SUKOBU SA BRENOM! Pevač otkrio da li je spreman da ikada više nastupa sa njom!

Podeli vest

Pevač Miroslav Ilić došao je na snimanje novogodišnjeg programa na jednoj srpskoj televiziji i tom prilikom otkrio detalje o nedavnom koncertu, rođendanu, kao i odnosu sa kolegama

Miroslav  je otkrio da je još uvek pod utiskom od velikog spektakla koji je priredio publici povodom 50 godina karijere i priznao da mu je jako nedostajao otac.

- Nisu mi se slegli utisci. Još uvek se nisam vratio u normalu. Da vam kažem, ja ovo radim već 22 godine, svake godine imam koncert, obično u Sava centru, ali ove godine je bilo drugačije, jer je jubilej moje karijere. Nije mi ovo ništa novo. Jedino što mi je ove godine posebno nedostajao moj pokojni otac, uvek je bio prisutan na mojim koncertima, ali ne na ovom poslednjem - rekao je Miroslav.

Ilić je rekao da nikada ne šalje pozive ljudima da dođu na koncert, a da li je očekivao veći broj kolega na njegovom  koncertu s obzirom na to da je mnogima pomogao, da li je na koncert došla i majka Ace Lukasa koja je njegov veliki fan, da li je otkazao jučerašnje snimanje zato da bi izbegao susret sa Lepom Brenom, da li bi delio binu sa njom, da li izbegava susrete se nekim kolegama, od koga je sve dobio poruku na dan koncerta, kao i kako je proslavio rođendan, možete saznati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17