• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

19.12.2022

19:18

OTKRIVENO KOJA JE NAJSKUPLJA PESMA NA ESTRADI! Koštala je 30.000 evra, a prvi put je izvedena na BEOVIZIJI!

printscreen

Estrada

OTKRIVENO KOJA JE NAJSKUPLJA PESMA NA ESTRADI! Koštala je 30.000 evra, a prvi put je izvedena na BEOVIZIJI!

Podeli vest

Pevačica Ana Nikolić, pobrala je simpatije publike još kada se prvi put pojavila na javnoj sceni, a upravo ona je vlasnica najkuplje pesme na estradi koju je platila 30.000 evra!

Iako je od premijere prošlo više od 15 godina, ovaj megahit i dalje je svi rado slušaju i pominju.

Foto: Printscreen You Tube

Ana Nikolić na Beoviziji je prvi put izvela pesmu "Romale, romali"

U pitanju je pesma "Romale romali", kojom se Ana 2006. godine predstavila na nacionalnom takmičenju za pesmu Evrovizije, Beovizija.

Još na prvo slušanje znalo se da će pesma biti veliki hit, a ni cifra za koju ju je Ana kupila od Kikija Lesendrića nije zanemarljiva.

Foto: Printscreen/Instagram

Ana Nikolić, pevačica

Naime, Nikolićeva je pesmu platila 30.000 evra, a s obzirom na to da joj je pesma donela veliku popularnost, ovo je bio odličan potez. To što Ana te godine nije otišla na Evroviziju sa ovom pesmom, mnoge njene kolege i danas smatraju velikom nepravdom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija