• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. Kostić

21.12.2022

10:19

NIKAD NISAM BOLESNA JER NE JEDEM MESO! Karleuša progovorila o svojoj dijeti, tvrdi da se super oseća jer je veganka!

Printscreen/Instagram

Estrada

NIKAD NISAM BOLESNA JER NE JEDEM MESO! Karleuša progovorila o svojoj dijeti, tvrdi da se super oseća jer je veganka!

Podeli vest

Jelena Karleuša je veganka, to znaju i vrapci na grani, ali pop zvezda tvrdi da upravo zbog takve ishrane puca od zdravlja

JK priča da je, osim što se oseća fenomenalno jer jede samo voće i povrće, za dva meseca uspela da smrša 10 kilograma!

Foto: Instagram/printscreen

Jelena Karleuša ne drži dijetu, ali strogo vodi računa o ishrani

- Nikad nisam bolesna i smatram da je za to zaslužna ishrana bez mesa. Hranim se velikom količinom voća i povrća. Mnogi će se iznenaditi, ali nikada nisam popila kafu. Dnevno pijem tri litra vode, a slatkiše prezirem. Sve to doprinosi mojoj vitkoj liniji - započinje priču Jelena Karleuša i dodaje da je u jednom teškom periodu ipak nabacila višak kilograma:
- Godinama sam se zbog stresa prežderavala i nabacila dosta kilograma. Jednog dana sam se probudila i rekla: "Dosta je! Tvoje telo nije kanta za đubre." Potražila sam pomoć nutricionistkinje, koja je ispravila sve moje greške i počela sam zdravo da se hranim. Sada često jedem posne sarmice od zelja, koje obožavam, kao i prebranac, turšiju i podvarak bez mesa. Uz takvu ishranu sam za dva meseca izgubila 10 kilograma.

 Godinama sam se zbog stresa prežderavala dok jednog dana nisam sebi rekla: "Dosta je! Tvoje telo nije kanta za đubre" * Počela sam zdravo da se hranim i smršala sam 10 kila za dva meseca

Jelena dan uglavnom započinje žitaricama, a za ručak i večeru bira povrće i vitaminske salate:
- Kad ustanem, obično doručkujem ovsene pahuljice sa čija semenkama ili slane mafine sa tikvicama. Za ručak obično grašak ili boraniju sa povrćem, a tu su i nezaobilazne posne sarmice. Pred spavanje ne uzimam mnogo hrane, tako da večeram potaž od povrća ili neku salatu od kupusa, tikvica, šargarepe i cvekle.

Foto: Foto: Marko Đoković

Samo povrće... Jelena Karleuša


Pevačica za HIT Informer priča da svoje ćerke Atinu i Niku ne prisiljava da ne jedu meso, već njih dve o tome same odlučuju:
- Atina je veganka, a Nika jede sve. Same jedu šta žele, tako da nisam od onih majki koje svoje frustracije iskaljuju na deci. Atina je sama odlučila, a Nika ide ka tome da izbaci meso iz ishrane i zbog toga sam srećna. Naša trpeza je bogata voćem i povrćem. Obožavamo "zamenu za meso", koja ima identičan ukus kao meso, ali se pravi od proteina graška.
 

OVO JEDE JELENA KARLEUŠA

DORUČAK
Slani mafini sa tikvicama

RUČAK
Posne sarmice od zelja

VEČERA
Potaž od povrća

TRIK SAVET:
Pijte tri litra vode dnevno i izbegavajte slatkiše

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17