• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.12.2022

16:49

"PLAKALA SAM U KOLIMA DO SEDAM UJUTRU"! Prvo televizijsko obraćanje Ane Nikolić povodom smrti Milana Radulovića Laće!

printscreen

Estrada

"PLAKALA SAM U KOLIMA DO SEDAM UJUTRU"! Prvo televizijsko obraćanje Ane Nikolić povodom smrti Milana Radulovića Laće!

Podeli vest

Drugi sin poznatog tekstopisca Marine Tucaković, Milan Radulović Laća pronađen je mrtav u utorak na ulici u Izraelu

Tragična vest potresla je domaću javnost, a pogotovo rodbinu i bliske prijatelje i saradnike ove porodice.

Jedniživi član koji je ostao je Aleksandar Radulović Futa koji se kako mediji prenose nalazi u veoma lošem psihičkom i fizičkom stanju.

Pevačica  Ana Nikolić bila je jako blizak prijatelj sa pokojnom Marinom Tucaković i tragično preminulim Milanom Radulovićem Laćom, te je u jednoj emisiji  govorila kako se nosi sa ovim gubitkom obzirom da se zna da su joj i Marina i Laća bili velika podrška tokom karijere i snimanju pesama za albume. 

Foto: Instagram/Privatna arhiva

- Prvo moram da izrazim saučešće jedinom članu koji je ostao Futi Raduloviću, ja sam osoba koja ima postraumatske sindrome reagujem kasnije i još uvek nisam prihvatila tu činjenicu. Kao što nisam prihvatila za Marinu pa sam posle plakala par sati u kolima da me Tara ne bi videla, sve do sedam ujutru. Ovo još uvek ne prihvatam kao realnost dajem izjavu a mozak mi ne prihvata tu informaciju - rekla je Ana Nikolić u jednoj emisiji 

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija