• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

03.01.2023

13:40

MILICA DABOVIĆ SKROZ GOLA! Procurile fotke bivše košarkašice sa sajta za odrasle!

E-Stock

Estrada

MILICA DABOVIĆ SKROZ GOLA! Procurile fotke bivše košarkašice sa sajta za odrasle!

Podeli vest

Milica Dabović otvorila je profil na sajtu za odrasle "Onlyfans", a sada su njene fotografije sa ovog portala procurile u javnosti

Nekadašnja košarkašica, koja je šokirala kada je otvorilla sajt za odrasle na kojem se postavljaju eksplicitne fotogafije, otišla je korak dalje i na ovoj platformi objavila slike koje nikako ne priliče majci i predstavnici sporta i zdravog načina života za koji se zalagala.

Foto: printscreen Onlyfans

Milica Dabović

Ona je u početku izazivala pažnju pozirajući u donjem vešu u izazovnom izdanju, a setom novih golih slika pokazala maltene sve.

Na fotografijama koje se uveliko šeruju na socijalnim mrežma se vidi kako nekadašnja košarkašica provocira. Na jednoj se grudima naslonila na visoku stolicu i raširila noge, a na drugoj je zategla tanga gaćice dok rukama drži bujno poprsje.

Foto: printscreen Onlyfans

Milica Dabović u nikad provokativnijem izdanju

Podsetimo, Milica je od starta bila na meti kritika jer golišave i "bezobrazne" fotografije postavlja em na društvene mreže em na aplikaciji Onli fans. Ona se čak jedno vreme i povukla sa njih, ali je potom odlučila da se ne obazire na te kritike jer, kako je napisala, ne živi od njih i ne plaćaju račune.

Milicu trenutno prati više od 9.000 ljudi, što znači da ovim slobodnim sadržajem mesečno zaradi više od 136.000 evra budući da je preplata na njen profil 15 dolara po osobi. Ono što može da zasmeta jesu iste te fotke na platformama gde im nije mesto.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija