• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

06.01.2023

22:00

POZNATI KOJI SU OKUŠALI SREĆU NA APLIKACIJAMA - Niko ne bi rekao da imaju problem da nađu partnera "starim metodama upoznavanja"!

printscreen

Estrada

POZNATI KOJI SU OKUŠALI SREĆU NA APLIKACIJAMA - Niko ne bi rekao da imaju problem da nađu partnera "starim metodama upoznavanja"!

Podeli vest

Poznate ličnosti najčešće nama običnim smrtnicima ostavljaju utisak da im baš sve ide glatko. Možda su im neke stvari i dostupnije, ali kada je pitanju ljubav i pronalazak srodne duše, i oni se hvataju ukoštac s brojnim izazovima, pa je tako nekolicina njih rešila da putem interneta pronađe svoju srodnu dušu.

MC Stojan

MC Stojan ne govori često o svojoj intimi, te je iz tog razloga njegov ljubavni život pod velom tajne. Više puta je u prošlosti isticao da je okupiran karijerom, a da mu je emotivni život u drugom planu. U opisu svog profila je napisao da je pevač i producent koji živi na relaciji Beograd-Minhen, a jednom rečenicom je opisao svoj stav prema ženama.

Foto: Printscreen

MC Stojan je aktivan na dejting aplikaciji...

- Žena je kao sena: ako trčiš za njom, izmiče se, ako trčiš pred njom, trči za tobom.

Dejan Dragojević

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević, odmah nakon raskida sa Aleksandrom Nikolić, rešio je da se baci u promet. Dejan je otvorio profil na popularnoj dejting aplikaciji Tinder, jer po svoj prilici, nema sreće u ljubavi. Međutim, Dragojević već neko vreme u medijima ističe, koliko mu dobro ide na ljubavnom planu, ali nije prezicirao gde su buknule varnice. Da li je dejting aplikacija posluzila, ili je Dejan lepšu polovinu upoznao na nekom društvenom okupljanju, za sada nije poznato.

Foto: Printscreen

Dejan Dragojević

On je tada na svom profilu naveo da ga zanimaju sport, kuvanje, skijanje, da voli gledati komedije i slobodno vreme provoditi u prirodi. Dragojević je poznat svima po svojim šalama, pa je tako iskoristio priliku tada i naveo kako ima decu i ne želi ih više.

Slavica Ćukteraš

Slavica Ćukteraš, poznata je kao jedna od retkih pevačica sa naše domaće scene, koja doslovno nema dlake na jeziku. U doba karantina, pevačica je javno bez pardona otkrila da koristi dejting apliakciju. Međutim, upoznavanje sa muškarcima preko Tindera, nije urodilo plodom, zbog čega se pevačica vratila starijim metodama upoznavanja.

Foto: Printscreen

Slavica Ćukteraš, pevačica

- Jako sam dobro sakrivena tamo, nije me do sada prepoznao niko. Jako zanimljiva stvar, pogotovo sada u ovo vreme, vreme izolacije. Šta da radim, zezam se, pišem se s ljudima… Tu odrediš godine od do, imaš razdraljinu i listaš, listaš… Ako ti se neko dopadne, vi se kao mečujete, pa imate dozvolu da se dopisujete. Ima dobrih tipova, ima i skrndelja - objasnila je ona svojevremeno.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

Hej, tako sam uzbuđena što se moj propali brak vraća i moj muž nakon što je ostavio mene i naše dvoje djece zbog druge žene. Nakon 8 godina braka, moj suprug i ja svađali smo se svađe dok me nije konačno ostavio i preselio se u Kaliforniju kako bi bio s drugom ženom. Osjećala sam da je moj život gotov i da su moja djeca mislila da više nikada neće vidjeti svog oca. Trudila sam se biti jaka samo zbog djece, ali nisam mogla obuzdati bolove koji su me mučili, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolom, jer sam stvarno bila zaljubljena u svog muža. Mislim na njega svaki dan i noć i uvijek želim da mi se vrati, bila sam jako uzrujana i trebala sam pomoć, pa sam potražila pomoć na internetu i naišla na web stranicu koja je sugerirala da mi dr. Apata može pomoći da se brzo vratim , pa sam osjetio da bih trebao probati. Kontaktirala sam ga i rekao mi je što da radim i ja sam to učinila, a onda je on učinio (Love Spell) za mene. 48 sati kasnije, suprug me zapravo nazvao i rekao mi da mu jako nedostajem ja i djeca, tako nevjerojatno!! Pa se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i za bol koju je nanio meni i djeci. Zatim, od tog dana nadalje, naš je brak sada bio jači nego prije, a sve zahvaljujući dr. APATI. on je tako moćan i odlučila sam podijeliti svoju priču na internetu. Dr. Apata je pravi i moćni kotač čarolija za koji ću se uvijek moliti da dugo živim kako bih pomogla svojoj djeci u nevoljama ako ste ovdje i treba vam povratak bivšeg ili vašeg muža preselio se k drugoj ženi, nemoj više plakati, odmah kontaktiraj ovog moćnog čarobnjaka. Ovo je njegov kontakt: pošaljite mu e-poštu na: drapata4@gmail.com, možete mu poslati i Whatsapp/viber s ovim brojem (+66 81 302 8552), hvala

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija