• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

09.01.2023

10:17

PRIJATELJI ŠOKIRANI FUTINOM ODLUKOM NAKON SMRTI LAĆE! Evo kako poznati kompozitor provodi dane tuge!

printskrin

Estrada

PRIJATELJI ŠOKIRANI FUTINOM ODLUKOM NAKON SMRTI LAĆE! Evo kako poznati kompozitor provodi dane tuge!

Podeli vest

Milan Radulović Laća iznenada je preminuo u Izraelu 13. decembra a za smrt se saznalo 20. decembra. Sahranjen je pored svoje majke Marine Tucaković i brata Miloša, na Novom groblju u Beogradu 27. decembra prošle godine.

Laćin otac, proslavljeni kompozitor, aranžer i producent Aleksandar Radulović Futa prve dane saznanja da je ostao i bez drugog sina proveo je u svom domu, a sahranu je izdržao stoički i dostojanstveno. Dok njegovi bliski prijatelji brinu za njega i njegovo stanje, celokupna javnost se sve vreme pita kako izdržava situaciju u kojoj se našao. Izvor blizak Raduloviću opisuje Futin način života i kako se vadi iz tuge koja je u crno zauvek zavila njegovu kuću.

- Naravno da je Futa čovek od krvi i mesa i da ga je saznanje da je ostao i bez drugog sina slomilo, ipak drži se muški, trezveno razmišlja i ne dozvoljava da apsolutno potone i digne ruke od sebe i života - počinje izvor.

Foto: printscreen

- Svestan je šta se desilo, ali žali zbog svega onoga lepog što je moglo da bude, a to nisu dočekali ni njegovi sinovi, Marina, a ni on. Jednom prijatelju koji je prokomentarisao da se u celoj situaciji dobro drži, Futa je kratko odgovorio: "Nije meni ovo prvi put". Koliko god bilo bolno, Futa je prijatelju izgovorio svoju najveću životnu istinu.

Da muzika kojom se bavio celog života u Radulovićevom životu predstavlja i više od poziva, svedoči izvor koji otkriva da je kompozitor već posle sahrane uzeo svoju gitaru u ruke.

Foto: Printscreen

- Iako su njegovi najbliži saradnici bili pomalo šokirani, Futa ih je bukvalno odmah nakon sahrane okupio, uzeo svoju gitaru i počeo da rasvirava nove melodije. Spas je našao u muzici, što nije ništa čudno, jer je poznato da je muzika tu i kada nam je teško i kada nam je lepo u životu - objašnjava izvor.

Radulović uprkos tuzi koja ga je zadesila svoj život očigledno živi po stihovima koje je Ani Nikolić napisala njegova supruga Marina, a koje je njegov sin Milan izuzetno voleo i često citirao. Oni jednostavno glase: "Život je za žive".

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija