• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.01.2023

11:01

ZNAMO JE IZ FILMA "VIDIMO SE U ČITULJI"! Sonja je danas ozbiljna biznismenka, udala se za fudbalera, u petoj deceniji BRUTALNO IZGLEDA!

printscreen

Estrada

ZNAMO JE IZ FILMA "VIDIMO SE U ČITULJI"! Sonja je danas ozbiljna biznismenka, udala se za fudbalera, u petoj deceniji BRUTALNO IZGLEDA!

Podeli vest

Žena Nikole Lazetića, nekadašnjeg fudbalera, svojevremeno se bavila modelingom, a šira javnost upoznala ju je u čuvenom dokumentarcu "Vidimo se u čitulji".

Ako neko živi život iz snova i pravi džet-set u Srbiji, onda je to ona. Nakon velikih lomova, udajom za fudbalera, sadašnjeg selektora mladih reprezentativaca, više od decenije uživa u mirnom porodičnom životu i ljubavi.

Sonja Lazetić danas živi na visokoj nozi i vlasnica je jednog poznatog prestoničkog restorana, a pored toga posvećena je braku sa bivšim fudbalerom i deci koja su u svakom slučaju njeno najveće bogatstvo.

Do 24. godine ona je rodila troje dece, ćerke Nikolinu i Elenu i sina Andreja, koje je dobila iz prvog braka sa pokojnim suprugom Goranom Marićem Maretom, a brak sa Nikolom doneo je u njen život još jednog dečaka, Nikolinog sina Luku, kojem je Sonja kao druga mama. 

- Volim da kažem da je 'Luka jedino moje dete oko čijeg porođaja se nisam namučila'. Koliko voliš partnera, toliko voliš i njegovu decu. Moj Andreja je napisao sastav u kojem ima rečenica: "Kad je Luka ušao u moj život, dobio sam brata kog sam najviše želeo". Kad je kuća puna ljubavi, sve ostalo funkcioniše bez problema - rekla je jednom prilikom Sonja koja svojim izgledom podiže prašinu gde god se pojavi.

Iako više nije preterano aktivna na društvenim mrežama, te u njenu privatnost nemamo mnogo prilike da zavirimo, prelepa žena Nikole Lazetića kad god postavi fotografiju izazove brojne pozitivne reakcije, a to je slučaj i ovog puta kada je na "Instagram" nalogu njene ćerke osvanula i oduševila mnoge odličnim izgledom i u petoj deceniji.

Tajna Sonjinog besprekornog izgleda krije se u njenim redovnim i dobro čuvanim rutinama, ali komplimenti na račun njene linije dodatno dobijaju na težini kada se uzme u obzir da je rodila troje dece, što se na njenu figuru očlito nimalo nije odrazilo.

Foto: printscreen

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija