• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

15.01.2023

10:00

ISPLIVAO SNIMAK VIKI MILJKOVIĆ SA POČETKA KARIJERE - Pevačica ne liči na sebe, samo jedna stvar se nije promenila!

ATA Images

Estrada

ISPLIVAO SNIMAK VIKI MILJKOVIĆ SA POČETKA KARIJERE - Pevačica ne liči na sebe, samo jedna stvar se nije promenila!

Podeli vest

Pevačica Viki Miljković ima karijeru dugu preko 30 godina, a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem se vidi kako peva na nekom veselju i izgleda potpno drugačije nego sada!

Kao i mnoge njene kolege, Viki je na početku karijere pevala na raznim privatnim zabavama, o čemu svedoči snimak jednog od njenih prvih nastupa.

Foto: ATA Images

Viki Miljković, pevačica

Video datira iz 1993. godine, a tom prilikom je pevala pesmu "Šta je to u tvojim venama" koju u originalu izvodi njena sadašnja kuma, Svetlana Ceca Ražnatović.

S obzirom na to da je od ove zabave prošlo čak tri decenije, ne čudi što Viki ne izgleda isto kao tada, ali je njen glas zadržao prepoznatljivu boju prema kojoj bi, čak i da je ne vidimo, mogli da se zaključimo da je na snimku Miljkovićeva.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija