• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D.S.

15.01.2023

14:40

UHODILA JE MUŽA PO KAFANAMA, PRAVILA MU ZASEDU KAKO BI GA UHVATILA SA LJUBAVNICOM Cakana ispričala kako je izigravala detektiva, pa progovorila o ljubomori!

Novak Đurović

Estrada

UHODILA JE MUŽA PO KAFANAMA, PRAVILA MU ZASEDU KAKO BI GA UHVATILA SA LJUBAVNICOM Cakana ispričala kako je izigravala detektiva, pa progovorila o ljubomori!

Podeli vest

Folk pevačica Dragica Radosavljević Cakana, koja je već četvrt veka u skladnom braku sa suprugom Nebojšom Negićem, u ispovesti priznala je da nije oduvek u njihovom odnosu baš sve bilo med i mleko, te da je suprugu priređivala ljubomorne scene

Cakana je otkrila da je, kao mlađa, životnom partneru umela da priredi ljubomorne scene, a bila je spremna na sve da bi ga sprečila da je prevari, pa čak i da ga maskirana uhodi po gradskim kafanama, piše Republika.

Foto: printscreen instagram/negicnegic

Cakana i njen suprug Nebojša

Ipak, tvrdi da je vreme kada je proveravala Nešu odavno prošlo jer je nesigurna u njihovu ljubav bila samo na početku veze, ali li je to brzo prevazišla.

- Jesam, proveravala sam ga, ali to je bilo pre 25 godina, ali tu proveru bolje nikome da ne pričam - rekla je na početku razgovora Cakana, ali je odlučila da sve ispriča:

- Blam me je kada se setim kako sam bila luda. Prosto sam osetila u stomaku da moj muž nešto radi. To je bio alarm. Maskirala sam se sa drugaricom. Stavila sam kratku crvenu periku i crveni karmin da me ne prepozna. Sela sam negde u ćošak u mraku. Posmatrala sam šta se dešava, koja je to žena s njim u društvu, šta rade, koliko su prisni, kako pričaju. Sve pod lupom. Nikada nisam reagovala pre vremena i da je prerano da ga uplašim.

Pevačica je, kako dalje priča, toliko znala da se uživi u ulogu detektiva da od nje nije imao mira ni danju ni noću. 

Foto: Printscreen You Tube

Dragica Radosavljević Cakana, pevačica

- Bila sam loše obučena, kao da sam došla iz studentskog grada. Sva odrpana i neprimetna, s nekim naočarima za vid. Kada mi je prekipelo, ustala sam i sve skinula sa sebe i pokazala se. Nisam nikada dopuštala da dođe do veće scene. Prekidala sam ih pre nego što bi došlo do velike drame. On kaže: "Šta ćeš ovde, Cale", a ja mu odgovorim: "Polazi kući". Svi smo se na kraju smejali. U životu to više ne bih uradila. Ipak je to bilo pre dve i po decenije. Bilo je i momenata kada sam mu proveravala mobilni telefon. Legne da spava, a ja glumim detektiva. Uzmem, pa sve prevrnem. Posle ga pitam ko su osobe iz imenika. Sada toga više nema jer smo zreli ljudi. Nema više ljubomore, verujem mužu, kao i on meni - zaključila je Cakana.

Imam muzičke naslednike u porodici

Cakana kaže da je presrećna jer ima mnogo naslednika u porodici. Ćerka joj je talenat, kao i unuke, koje su pored bake postale vezane za muziku.

- Moja ćerka je završila muzičku školu, violinu i solo pevanje. Moja unuka Dunja je završila muzičku školu i savršeno peva. Mirka, najmlađa, svira gitaru, ide u školu gitare i odlično peva. Svi su talentovani. Moj zet odlično peva, ali deca su ipak na mene. Imam mnogo naslednika - ponosna je pevačica.

Nadam se nacionalnoj penziji

Nakon statusa nacionalnog umetnika Srbije kojim se okitila sledi i konkurs za nacionalnu penziju.

Foto: Novak Đurović

Dragica Radosavljević Cakana, pevačica

- Ove godine neću. Mislim da mogu još malo da se provlačim kao nepenzioner. U svakom slučaju, to je nešto o čemu svi treba da razmišljamo. Da sam bila pametnija, trebalo je da to uradim mnogo ranije. Treba na vreme razmišljati o starosti. Sigurno ću da apliciram za nacionalnu penziju. Zašto ne bih. Imam toliko pesama otpevanih za Radio Beograd. Imam razloga i atribute za nacionalnu penziju - kaže Cakana.

Već tukla muža zbog prevare

Radosavljevićeva je već jednom pokazala izlive ljubomore i to javno. Naime, ona je bila žrtva skrivene kamere u emisiji "Nemoguća misija".

Foto: Insajder/Novak Đurović

Dragica Radosavljević Cakana, pevačica

Ekipa emisije koja se svojevremeno prikazivala na televiziji Pink je, uz pomoć njenog supruga Neše, namestila situaciju u kojoj je Cakana poverovala da je muž vara. Naime, ona je došla u restoran da bi ugovorila nastup na svadbi. S budućim mladoženjom i vlasnikom objekta krenula je u obilazak i tada je na parkingu ispred jednog bungalova videla automobil supruga, koji je bio unutra sa glumicom Monikom Kiš. Folkerka je tada provalila u jednu od drvenih kućica, ubeđena da mu je ona ljubavnica. U jednom momentu je čak počela i da tuče muža, a onda je produkcija izletela s ogromnim natpisom "Nemoguća misija" i svima je laknulo.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija