• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

19.01.2023

21:00

SERIJA I DALJE ŽIVI, PRATI ME KROZ CEO MOJ ŽIVOT Dragan Bjelogrlić o popularnosti serije "Bolji život": To je svedočanstvo o vremenu i ljudima kojih više nema!

Tanjug

Estrada

SERIJA I DALJE ŽIVI, PRATI ME KROZ CEO MOJ ŽIVOT Dragan Bjelogrlić o popularnosti serije "Bolji život": To je svedočanstvo o vremenu i ljudima kojih više nema!

Podeli vest

Glumac Dragan Bjelogrlić rekao je da je uloga Slobodana Bobe Popoadića u seriji "Bolji život" obeležila njegovu karijeru

Dragan je rekao da je pored toga što je serija sjajna, u međuvremenu dobila "nekoliko dimenzija".

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dragan Bjelogrlić, glumac

- Dosta vremena je prošlo, a serija i dalje živi, prati me kroz ceo moj život. Ta serija je vremenom dobila nekoliko dimenzija. Prvo, jer je to velika i sjajna serija, a drugo, što se njenim završetkom, takođe završila i jedna zemlja, jedno vreme. Ta serija budi mnogo različitih emocija, ne samo po pitanju estetike kao dela, već i kao jedno svedočanstvo o vremenu i ljudima kojih više nema - započeo je Bjelogrlić.

Nakon toga, pričao je da li ga i dalje prepoznaju po ulozi u seriji "Bolji život" ili su za to zadužena neka druga dela:

- Nadmašile jesu, ali i dalje postoji sećanje na tu seriju. Prošlo je mnogo vremena i dosta toga se izdešavalo, filmova, serija i životnjih situacija koje su to stavile u plan prošlosti. Živi to i dalje na neki čudan način.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija