• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

20.01.2023

20:30

ŽIVIM ONAKO KAKO MENI ODGOVARA! Dušica Jakovljević otkrila tajnu mladalačkog izgleda i neisrpne energije!

ATA Images

Estrada

ŽIVIM ONAKO KAKO MENI ODGOVARA! Dušica Jakovljević otkrila tajnu mladalačkog izgleda i neisrpne energije!

Podeli vest

Voditeljka Dušica Jakovljević već godinama vodi izuzetno brz tempo života, ali s obzirom na to da radi ono što voli i želi, ništa joj ne pada teško

Poznato je da Dušica radi punom parom, a zahvaljujući dobroj organizaciji uspeva da uspešno balansira i privatni i poslovni život.

Voditeljka je sada ogolila dušu o poslu, a tom prilikom je otkrila odakle crpi neophodnu energiju za mnogobrojna dešavanja u životu.

Foto: ATA Images

Dušica Jakovljević, voditeljka

- Ja sam došla direktno sa emisije, radila sam "Pitanja gledalaca", presvukla sam se i došla do prijatelja. Ja sam se rodila sa tim, inače u mojoj porodici i mama i tata i moja deca, mi imamo energiju, uvek imamo dosta života u sebi. Gledala sam skoro za čim žale ljudi kojima otkucava životni sat, žale za tim što nisu živeli onako kako su želeli, ja se trudim da živim onako kako želim i onako kako meni odgovara, po meri mojih prijatelja i porodice i mislim da je to recept i za mladalački igled i za ovu energiju - rekla je Dušica.

Ona je potom otkrila koliko je ponosna na projekat "Zadruga" i na činjenicu da učestvuje u istom.

Foto: ATA Images

Dušica Jakovljević već godinama vodi rijaliti šou program "Zadruga"

- Apsolutno sam ponosna što sam deo toga, ja sam neko ko je dugo čekao na tu priliku, da budem deo tako velike porodice kakva je televizija Pink. Drago mi je što moje emisije beleže velike rejtinge, što smo se uklopili i kreativno, drago mi je što posle 25 godina moje karijere zajedno sa televizijom Pink sam neko ko postavlja neke standarde i obara sopstvene rekorde jer smo tuđe odavno oborili. Nikad nisu greške tumačene kao nešto loše, iz svake situacije smo umeli da preokrenemo, moje greške su postale kao deo imidža, neka spontanost, sve mi je improvizacija - rekla je harizmatična voditeljka u emisiji Eksluzivno.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija