• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

21.01.2023

21:55

ĆERKA GOCE TRŽAN DONELA ODLUKU O OCU! Pevačica ne može da utiče, sve je sada jasno nakon ovog poteza!

printscreen

Estrada

ĆERKA GOCE TRŽAN DONELA ODLUKU O OCU! Pevačica ne može da utiče, sve je sada jasno nakon ovog poteza!

Podeli vest

Ćerka Goce Tržan Lena, više se ne javlja svom ocu, te je tako njihov odnos u najgoroj fazi od kako je Ivan Marinković ušao u rijaliti "Zadruga"

Odnos koji neguju ćerka Goce Tržan i njen bivši muž već godinama unazad može se u najmanju ruku oceniti kao komplikovan, a pevačica je u više navrata isticala da se u taj odnos ne meša.

Međutim, iako Lena sama donosi odluke o tome kako će komunicirati sa svojim ocem, sva je prilika da je ocenila da je tu komunikaciju najbolje svesti na minimum, pa je čak i potpuno ugasiti.

Foto: printscreen

 

Ivan Marinković sam nedavno priznao da mu se ćerka više ne javlja i pred kamerama je izjavio kako mu ćerka nije čestitala ni Novu Godinu ni Božić, a bio je tužan zbog činjenice da je Lena odlučila da tako završi njihovu komunikaciju.

Ćerka Goce Tržan očigledno je svojim potezom povredila oca, ali ako je suditi po onome što je njena poznata majka nedavno ispričala u javnosti, Lena to ni ne zna. Naime, ona nema pojma o tome da je njen otac ponovo deo rijaliti programa jer ona to ne prati.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Mi to ne gledamo. Ne treba niko da zloupotrebljava njeno ime i ne dozvoljavam to. Moje dete ne želi da bude popularno, ne želi da se slika. Do sada sam odbila toliko naslovnih strana, jer ne želi da se slika sa mnom, i drago mi je, ali nekada mi je i krivo, jer imam onaj stav “je li se ti mene stidiš?“ - ispričala je Goca i još jednom istakla da se neće mešati u Lenin odnos sa ocem.

- Nas dve pričamo i o tome, ali to ostaje samo između nas, to nije za medije - rekla je Goca Tržan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 1 godinu

Ovaj tekst je nepotpisan te ne znamo ko stoji iza njega što je, verujem, suprotno propisima koji su na snazi. Ali to nije ni toliko bitno, ima toliko načina da se zaobidju propisi pa da se opet ne zna ko je pisao. Osobi koja ovo jeste pisala mogu samo da postavim jedno pitanje: zamisli da si ti to dete o kojem pišeš, da li bi želela da neko o tebi piše a ti nisi ništa skrivila, samo si rodjena kao dete pevačice (koja se trudi da zaštiti privatnost svoje ćerke) i učesnika rijalitija? Očigledno je da to dete ne želi pažnju javnosti, šta je to što je motivisalo autora ili autorku ovog teksta da isti napiše? To je toliko ružno, na mnogo nivoa.

Rade

pre 1 godinu

Raste u ružnu babu, to Raša neće dugo trpiti ?????

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17