• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

22.01.2023

17:54

ŽELJKO VASIĆ OTVORIO DUŠU! Bio sam i homosekualac i narkoman!

Zoran Sinko

Estrada

ŽELJKO VASIĆ OTVORIO DUŠU! Bio sam i homosekualac i narkoman!

Podeli vest

Pevač Željko Vasić otkrio je da je svojevremeno imao problem s alkoholom, on se vratio u prošlost i ispričao kako je došlo do toga da posegne za žestinom, pa je priznao da je čuo za sebe da je homoseksualac.

Istakao je da je uz alkohol lakše podnosio svirke i nastupe, a da je često slušao čaršijske priče i spekulacije. 

Foto: Instagram

 

- Čuo sam svakakve čaršijske priče, koje nisu dospele do medija. Bio sam i homosekualac i narkoman, ma svašta sam bio. Jedino od toga što je istina je da sam u jednom momentu mnogo pio. To je bio jedini moj problem u životu. Tad sam već živeo sa svojom suprugom, koja mi je tada bila devojka. To što sam ja pio nije nas remetilo. Dešavalo se noću, kada radim. Ne znam zašto sam pio, valjda da bih mogao sve to da podnesem, kad je krenuo fitilj da mi se smanjuje. Ne možeš trezan da trpiš pijane ljude. Jednostavno ne možeš! Moraš i ti malo da popiješ, a onda se pređe granica. Suštinski to nije dobro uticalo na mene. Nisam se dobro osećao - priznao je Željko Vasić i otkrio zahvaljujući rečima kog glumca se oslobodio poroka.

Foto: Public

 

- Samo se desilo. Imao sam priliku da upoznam Dragana Nikolića u jednom restoranu. Slučajno je bilo, drugu se porodila sestra i on je seo sa nama. On nije pio, a pošto sam ja slušao neke njegove intervjue gde je pričao da je pušio pet pakli cigareta dnevno, pitam ga: "Dragane, vi ne pušite?", mi smo svi za stolom pušili, on kaže da je pušio sto cigareta dnevno. Tada sam ga pitao kako je ostavio, a on mi kaže: "Ne znam, jedno jutro sam se probudio i rekao ne mogu više!" - rekao je pevač za televiziju Una.

Foto: printscreen

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija