• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

22.01.2023

20:24

Cakana progovorila o svom detinjstvu na Kosmetu, pa se dotakla jezivog događaja i upucane braće Stojanović!

Estrada

Cakana progovorila o svom detinjstvu na Kosmetu, pa se dotakla jezivog događaja i upucane braće Stojanović!

Podeli vest

Dragica Radosavljević Cakana progovorila je o situaciji na Kosovu i Metohiji i dva upucana dečaka na Badnji dan, Stefanu i Milošu, pa je otkrila sve detalje vezane za detinjstvo i život u Kosovskoj Mitrovici.

Pevačica kaže da je kao mlada napustila Kosovsku Mitrovicu kada je krenula da peva i gradi svoju karijeru, ali da se uvek rado seti svog rodnog grada i da voli često da ga poseti. 

Foto: Novak Đurović

 

- Ja sam stalno dole, rođena sam u Kosovskoj Mitrovici, tako da je meni sve jasno, nema nepoznanica o tome šta se dešava. Naravno da će ljudi da odu, osim u Srbiju. Ja sam otišla kao mlada, došla sam da studiram i ovde sam počela muzičku karijeru, ima negde 40-ak godina. Lepo je bilo, ali nažalost ove dece i ovih koji su ostali na Kosovu, moje detinjstvo je bilo lepo. Mi nismo od roditelja smeli da odemo u Kosovsku Mitrovicu, jer su se i tada dešavale jako loše stvari. Pošto snimam pesme, ovo što puštate ovog trenutka, je pesma koja će se naći na mom novom cedeu - ispričala je Dragica Radosavljević Cakana pa se dotakla braće Stefana i Miloša, pa je priznala da je sve priče vezana za Kosmet pogađaju. 

Foto: Novak Đurović

 

- Nemoguće je opisati tu tugu, ljutnju i bol. Jedno malo dete ili taj dečak, brat njegov, koji je on dečak na neki način i da dožive tu sudbinu baš na Badnji dan. Ne dešava se to prvi put, dešava se stalno, iz godine u godinu. Imali smo raznorazne situacije, da se napadaju masovno naše svetinje. Onako kako si se ti naježio, ja se tako naježim o bilo kakvom prilogu sa Kosova i Metohije. Kosovo jeste Srbija i tako će i ostati. Pozdrav za malog Stefana i Miloša i njegove roditelje. Šta da kažem za roditelje čije dete ne sme da izađe za ulicu? Bila sam u Goraždevcu, da vidite vi kako živi taj narod i tu uplašenost. To su situacije koje ne mogu ni da se opišu, a sve koji drugačije misle, poslala bih ljude tamo. Šta dalje da pričam?- istakla je pevačica u "Premijeri."

Foto: TV Pink printscreen

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija