• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

22.01.2023

21:38

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO ŠOK DETALJE O PEVAČIMA! Došli iz siromašnih porodica, ko zna iz kojih mesta, dobiju pesmu uzvezdi se, pa se ne javljaju na telefon!

Prntscreen Pink

Estrada

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO ŠOK DETALJE O PEVAČIMA! Došli iz siromašnih porodica, ko zna iz kojih mesta, dobiju pesmu uzvezdi se, pa se ne javljaju na telefon!

Podeli vest

Estradni mag, kako ga mnogi nazivaju bivši direktor "Grand" produkcije i voditelj Saša Popović, gostovao je u jednoj emisiji gde je otvoreno progovorio o zvezdama "Granda" i njihovom ponašanju koje usledi kratko nakon velike popularnosti koju steknu tokom takmičenja.

Saša je od mnogih mladih nada kroz talent-šou program napravio zvezde, a kako ističe oni danas ne umeju ni da se jave na telefon kada ih pozove.

Foto: ATAIMAGES

 

- Zvezde "Granda", to vam je čudo, to moram da vam kaže, veruj mi. Kada dođem, kada radim audiciju i kada se pojave prvi put, a to smo imali prilike da vidimo milion puta na televiziji, prvi put kada su došli ko zna iz kojih mesta, sela i tako dalje, dosta njih je došlo i iz siromašnih porodica i onda, ja ga kastingujem za "Zvezde Granda", on prođe prvo kolo, prođe drugo, trese se: "Jao direktore, da l' ću ovo, da l' ću ono" i dođe do finala, prođe dobije pesmu, op vidi ga, već je postao sad popularan počeo da zarađuje, je l' tako, posle godinu dve dana, više se ne javlja ni na telefon, posle se uzvezde, više ne možeš sa njim ni da pričaš - kaže Saša za Premijeru, pa dodaje da je svaki drugi pevač kog je iznedrila "Grand" produkcija takav.

Foto: ATAIMAGES

 

Saša Popović je na kraju razgovora zaključio da je ipak ponosan "Grand" porodicom, te da je izuzetno srećan što su se mnoge zvezde "Granda" obezbedile stambeno i životno, te danas imaju porodice i žive od pevanja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija