• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

26.01.2023

20:35

VODILA SAM GA KOD SVOJIH, MAMA JE ODUŠEVLJENA! Iva otkrila kada planira venčanje sa dečkom! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Estrada

VODILA SAM GA KOD SVOJIH, MAMA JE ODUŠEVLJENA! Iva otkrila kada planira venčanje sa dečkom! (VIDEO)

Podeli vest

Bivša zadrugarka i voditeljka Iva Grgurić se večeras pojavila na "Music Awards Ceremony" i otkrila kakvi su njeni planovi na emotivnom planu

Iva već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa Nemanjom Petoševićem, uglednim beogradskim biznismenom, ali tvrdi da je još uvek premlada da bi stala na ludi kamen, te da sada želi da se posveti karijeri. Grgurićeva je takođe otkrila da želi da se ostvari u ulozi majke, ali da za sada to nema u planu, a kakvi su njeni planovi za ovu godinu, kako je prošlo upoznavanje dečka sa njenom porodicom,  da li planira da se vrati u "Zadrugu", kako komentariše dešavanja u Pinkovom rijalitiju, da li je išla pod nož da bi povećala zadnjicu, kao i odogovore na brojna druga pitanja možete čuti u videu iznad.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija