• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

30.01.2023

08:40

TO ŠTO SE PISALO DA SAM GOTOV, NANELO MI JE OGROMNU ŠTETU! Keba progovorio o zdravstvenom stanju, a onda otkrio šta je kazao sinu nakon razvoda!

Žarko Radovančev

Estrada

TO ŠTO SE PISALO DA SAM GOTOV, NANELO MI JE OGROMNU ŠTETU! Keba progovorio o zdravstvenom stanju, a onda otkrio šta je kazao sinu nakon razvoda!

Podeli vest

Dragan Kojić Keba ne pojavljuje se u javnosti poslednjih godina, ali se u medijima povremeno nađe zbog ćerke Nataše ili sina Igora, a sada se sam oglasio nakon što se u medijima pojavila informacija da je teško bolestan. Kojić je sada otkrio kakvo je njegovo zdravstveno stanje i istakao da su mu različita pisanja nanela ogromnu štetu.

Keba se oglasio i otkrio da su mu vesti vezane za njegovo zdravstveno stanje nanele štetu:

Foto: printscreen

Pevač tvrdi da mu je zdravstveno stanje dobro... Dragan Kojić Keba

- Moje muzičko bogatstvo je to što pesma "Plavo oko" traje punih 35 godina, i baš toliko se zna za moje ime. Kao što vidite živ i zdrav sam, odlično se osećam. Naravno da nije prijatno pisati o nečijem zdravstvenom stanju, može ali samo ako su informacije tačne. To što se piše po proceni nekih bolesnih umova, da sam gotov, da je kraj, nanelo mi je i materijalnu i nematerijalnu štetu. Otkazani su mi nastupi, ljudi su verovali u te naslove. A duhovno, nematerijalno, sa tim se borim, živim život. Živim sa tim i podnosim, nije svejedno kad neko tako nešto napiše - počeo je Keba i dodao:

Foto: printscreen instagram

Keba ponosan na sina iako se Igor razveo...

- Hvala prijateljima koji se brinu i koji proveravaju da li sam dobar. Nikakva angina pektoris ne postoji. Odlučio sam da moraju da dokažu sve to što pišu, red je da se uozbiljim. Nisam pobornik da je svako pisanje reklama. Ima onih koji kažu: "Daj napiši i stavi dobru sliku". Nemoj da pišete ništa - rekao je on.

Keba je pričao i o svojoj mezimici Nataši, koja već godinama živi u Americi.

- Nataša je srećna, zadovoljna, puna elana, ni za Igora problema nema. Oni mene ne nose kao teret. Oni su poneli najlepše iz kuće ono što se može poneti. Sada od Nataše može da se čuje samo osmeh, vedrina i pozitivnost, ni najmanje je ne dotiče - naveo je on.

Pevač je rekao da nikad nije komentarisao ljubavni život svog sina Igora Kojića i da mu se nije mešao u izbore. On je potom rekao da nije ni prvi ni poslednji koji se razveo, ali i da ne zna da li ima novu devojku.

Foto: instagram/natashakeymusic

Keba tvrdi da je njegova ćerka veoma srećna... Nataša Kojić

- Kao roditelj nisam napravio grešku. Neću da utičem na to šta njihovo srce bira. Živ čovek pogreši, nisu prvi koji su se razveli. To sam davno obećao Igoru i Nataši da neću pričati o njima. Lakše će svi doći do mene nego do njih dvoje. On je nedavno dao intervju gde je mnoge stvari objasnio. Ne želim da pričam o njegovim vezama, da li ima devojku, ne znam. Nije me upoznao sa novom devojkom, ne verujem novinama, dok mi on ne kaže. On će da mi kaže: "Ćale, tako je ili nije". Izbor njegovog srca je njegova stvar, ja ga podržavam - rekao je Keba, a potom prokomentarisao i svoj brak:

- Ja sam obziljan, mnogi misle da živim neozbiljan život, ali to nije tako. Kako me Olja i na koji način prati, to su male tajne ljubavi. Nema jače reči od ljubavi - istakao je pevač za "Premijeru Vikend Specijal".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija