• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

06.02.2023

08:25

OMČO IZ BIHAĆA PRESTIGAO BAKU PRASETA! Dnevno zarađuje BASNOSLOVNU sumu novca, njegov kanal je u TOP 100 na SVETU!

printscreen

Estrada

OMČO IZ BIHAĆA PRESTIGAO BAKU PRASETA! Dnevno zarađuje BASNOSLOVNU sumu novca, njegov kanal je u TOP 100 na SVETU!

Podeli vest

Omer Nadarević iz Bihaća, poznatiji kao Omčo, nalazi se na prvom mestu na Balkanu po broju pratilaca i pregleda na Jutjubu.

Prema najnovijim podacima, Omčo na istoimenom Jutjub kanalu ima dva miliona i 92.000 pratilaca, pa je tako prestigao i Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase.

Foto: Printscreen

Omer Omčo Nadarević je po broju pratilaca prestigao Baku Praseta...

Ipak, ono što mnogima u regionu nije poznato jeste činjenica da se Omčo sa svojim timom okrenuo i stranom tržištu, te je tako pokrenuo i kanal Fat TV, koji broji čak šest miliona i 59.000 pretplatnika.

Sudeći prema platformi Socialblade, kao i onom što se može videti na Omčinom "stranom kanalu", Omčo je u poslednjih 30 dana imao skoro četiri milijarde pregleda - što ga stavlja u najgledanijih 100 kanala na Jutjubu u svetu, a u kontekstu jutjubera je u prvih pet! Tako se iza Omče nalazi i poznati Pew Die Pie, koji u poslednjem mesecu beleži skoro duplo manje pregleda.

Foto: Printscreen

Omčo zarađuje i po 30.000 evra dnevno!

Prema podacima sa pomenute platforme Socialblade, koja uključuje širok spektar činjenica koje mogu uticati na Jutjub zaradu, Omčo na svom drugom kanalu Fat TV mesečno zarađuje između 96.500 i 1.500.000 američkih dolara.

Da se Omčin uspeh ne može osporiti, svojevremeno je potvrdio i Baka Prase, koji je u svom lajvstrimu izračunao da Omčo gotovo sigurno zarađuje između 20.000 i 30.000 evra dnevno, što je i tačno, ukoliko uzmemo u razmatranje i podatke Socialblada za kanale Omčo i Fat TV.

Foto: Printscreen

Omčin kanal se nalazi ispred Džastina Bibera i Due Lipe!

Uz Omčin kanal, na listi 100 najgledanijih na svetu nalaze se i profili Diznija, NBC i drugih medijskih kuća, ali i planetarnih zvezda, koje su na ovoj listi iza njega, poput Džastina Bibera, Due Lipe i drugih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
el schabany

pre 1 godinu

au gde ide ovaj svijet....OMCO i BAka Prase....

Bongo bongo

pre 1 godinu

Da oce neki meteor da sve sravni....da je Nikola Tesla ziv ne bi skupio 50 pratilaca a ne verujem da bi uspeo da postane influenSER bilo kome. Srbijo pod sljivama, prepustila si se "zapadnim vrednostima"

Goran

pre 1 godinu

Kada je Mojsije sišao sa gore sa pločama zakona, on je video da narod igra oko teleta, te je ploče sa zakonima razbio, jer je bio nemoćan pred teletom...

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Mora se proznati da ovaj nije bas sam svoj i tolika 'popularnos' mora zabrinjavati . AMIN. KRAJ.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!
Politika

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Republici Srbiji, Nj.E. Anke Konrad, sa kojom je razgovarao o sve težem položaju srpskog naroda u pokrajini, gde, kako je naveo, Priština umesto normalizacije i deeskalacije situacije svakodnevno generiše nove krize na terenu.

16.04.2024

15:26

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd
Društvo

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd

Danas je održana konferencija za medije povodom potpisivanja novog trogodišnjeg ugovora o strateškoj saradnji Beogradskog maratona i brenda IDEA, kao i donacije aparata AED (automatski eksterni defibrilatora) Crvenom krstu Beograd od strane fondacije Heroji Beogradskog maratona i kompanije Mercator-S, a koji će biti postavljeni na javnim površinama u Beogradu, i biti dostupni za efikasno spasavanje života naših sugrađana.

16.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija