• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

01.03.2023

15:52

TAKMIČAR BEOVIZIJE HITNO PREBAČEN U URGENTNI CENTAR! Stanje je ozbiljno, pitanje da li će se pojaviti večeras na sceni!

printscreen

Estrada

TAKMIČAR BEOVIZIJE HITNO PREBAČEN U URGENTNI CENTAR! Stanje je ozbiljno, pitanje da li će se pojaviti večeras na sceni!

Podeli vest

Učesniku takmičenja "Pesma za Evroviziju 2023" Ademu Mehmedoviću naglo je pozlilo pred prvo polufinale pomenutog šou programa, koje se održava večeras, zbog čega je hitno prebačen u Urgentni centar.

Naime, kako se saznaje Ademu se slošilo, a uzrok njegovih zdravstvenih problema još uvek nije poznat, kao ni to da li će večeras izvesti numeru "Osmeh" i biti u trci za ulazak u finale na takmičenju "Pesma za Evroviziju".

- Adem je prebačen u Urgentni centar. Ne znamo šta mu se desilo. Toliko se radovao što će publika čuti njegovu pesmu i sad ovo. Šteta. Zapravo, niko ne zna koliko je ozbiljno njegovo zdravstveno stanje i da li će on večeras doći i nastupiti - rekao je dobro obavešteni izvor nakon čega se oglasio i učesnik:

- Tačno je. U Urgentnom centru sam. Stanje je ozbiljno, ali ću uspeti da smognem snage, večeras da se pojavim na sceni - izjavio je Adem.

Inače, Adem Mehmedović, na takmičenje "Pesma za Evroviziju 2023" prijavio se sa pesmom "Osmeh", a njegov nastup planiran je za prvo polufinalno veče.

Pored toga što se bavi pevanjem, Adem je i pijanista i kompozitor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija