• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

05.03.2023

17:48

TARA ME JE PITALA: MAMA ZAŠTO NISI NORMALNA? Ana Niklolić u emotivnoj ispovesti priznala da je pokušala sebe da uništi!

Estrada

TARA ME JE PITALA: MAMA ZAŠTO NISI NORMALNA? Ana Niklolić u emotivnoj ispovesti priznala da je pokušala sebe da uništi!

Podeli vest

Težak period koji je imala zbog viška kilograma i razvoda sa Stefanom Đurićem Rastom sada je iza Ane Nikolić i pevačica priprema koncert za 7. oktobar. A nakon teških životnih trenutaka, Ana je odlučila da otkrije kako se osećala u momentima kada je želela da uništi sebe.

Ana je u emotivnoj ispovesti za "Premijera Vikend Specijal" na Pink televiziji, govorila o planovima za budućnost, koncertu i novim pesmama.

Foto: Žarko Radovančev

Rasta i Ana

- Postoje pesme koje sam debelo platila i stoje tu, verovatno ću ih i baciti u kantu. Nisam neko ko može da radi nešto što ne oseća, nešto sam poput Sinana Sakića. Rasta se mnogo družio sa njim, bili su kućni prijatelji i više puta sam videla da samo izađe iz glujve sobe, jer ne razume nešto - rekla je Nikolićeva i dodala:

- Novom pesmom sam zadovoljna jer je osećam. Možda ne treba da pevam nešto toliko lično... Godinama me jesu povređivali ali samo me ranjavaju, jer ljudi ne znaju da pucaju, bili su neki amateri. A ono što ja upravo volim, kada neko to radi kako treba.

Pevačica je otkrila detalje o velikom koncertu koji čeka njenu vernu publiku u MTS areni.

- Što se tiče koncerta, Saša Mirković je profesonalac a ja sam detaljista, ali dobro ja sam neko ko će izgurati svoje. Imam neke režisere oko sebe, koji rade na koncertu, a inače su iz jednog popularnog pozorišta, pa videćemo. Oko datuma se nismo svađali, odmah smo ustanovili kad je. Posao ne doživljavam kao posao, već kao život. Ja odvajam estradne umetnike i estradne privrednike... Nemam problem da pevam u istom danu sa svima, jer znam da imam svoju publiku. Zaista nemam problem ni sa kim - izjavila je Ana.

Foto: Instagram

Ana Nikolić

Ana je progovorila o najtežem trenutku u životu, borbi sa kilogramima, ali i želji da svoju karijeru potpuno ugasi.

- Ponekad sam želela da uništim "Anu Nikolić" na nesvesnom nivou, sa 105 kilograma sedela sam u fotelji i nisam uspela. Ne znam kako je drugima to palo napamet, da mogu da me unište, kad ja sama sebe nisam uspela. Navikla sam da budem zgodna i lepa, u nekom momentu to jeste bio problem. Iz porodilišta sam izašla jako ponosna i to me u tom momentu nije zanimalo, ali kasnije jeste. Jela sam sve jer mi nikada nije bilo muka, ali kasnije sam morala da presečem. Imala sam i zdravstvene probleme, pa sam uključila i lekove, malo lekovi malo inat... Tara mi je bila pokretač za sve, ja sedim na traci, ona sedi, jede čips i kaže: "Mama, možeš ti to". Ona je moj životni uspeh i najspecijalnije - rekla je Ana i dodala:

Foto: E-stock/Časlav Vukojčić

Ćerka je ista ona... Tara i Ana

- Rodila sam malu Anu u svakom smislu te reči. Mentalno, psihički, svakako. Pre neki dan mi je rekla pred svojim drugaricama: "Mama, zašto nisi normalna" - nasmejala se pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20