• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.03.2023

19:40

STADION SE ORIO OD ZVIŽDUKA! Snimak Zorice Brunclik sa nastupa iz 1994. godine! Daje sve od sebe, dok publika na tribinama ŠIZI! (VIDEO)

printscreen

Estrada

STADION SE ORIO OD ZVIŽDUKA! Snimak Zorice Brunclik sa nastupa iz 1994. godine! Daje sve od sebe, dok publika na tribinama ŠIZI! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Zorica Brunclik slovi za veliku pevačku zvezdu domaće javne scene. Dugogodišnja karijera joj je puna hitova za sva vremena i nastupa na kojima je se uvek tražilo mesto više.

Sada je na društvenim mrežama isplivao video snimak pevačicinog nastupa iz 1994.godina na travnjaku stadiona FK Železnik. 

Zorica je tada bila u jeku popularnosti sa hitovima "Branili su našu ljubav", "Kako ti je kako živiš", "Jeleče", "A tebe nema", koji se i dan danas rado slušaju. 

Ona se pojavila sa svojim orkestrom u žutom kompletu sa karakterističnom bojom kose i publiku sa prvim taktovima muzike bacila u trans. Dupke pun stadion se orio tokom izvedbe pesama, aplaudirali su joj, pevali uglas, pratili muziku zvižducima. 

Foto: printscreen

Ispod snimka koji nas je vratio u neka lepša i bezbrižnija vremena nizali su se komentari poput: "Respect","Carice", "To Zorka samo jako", "Kraljice", pa i ne čudi što Zorica Brunclik važi za veliku folk i poštovanu zvezdu naše zemlje. 

Pogledajte snimak koji je pobrao gomilu pozitivnih komentara: 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija