• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

17.03.2023

18:58

PROCURIO SNIMAK EMISIJE TOKOM KOJE JE RAMBO S*KSUALNO UZNEMIRAVAO PRODUCENTKINJU! Ovako se muzičar ponašao na snimanju, a evo i šta je kazao na kraju!

ATA Images

Estrada

PROCURIO SNIMAK EMISIJE TOKOM KOJE JE RAMBO S*KSUALNO UZNEMIRAVAO PRODUCENTKINJU! Ovako se muzičar ponašao na snimanju, a evo i šta je kazao na kraju!

Podeli vest

Skandal koji je obeležio nedelju svako je onaj koji je napravio muzičar Rambo Amadeus koji je na snimanju emisije "Dnevnica", kako je sam priznao, "pljesnuo po dupetu" producentkinju Lejlu Kašić. Sada se pojavio i snimak iz ove emisije u kojoj je gost bio upravo ovaj umetnik.

Najpre se oglasila Lejla Kašić koja je putem svog profila na Instagramu optužila Antonija Pušića, poznatog kao Rambo Amadeus za s*ksualno uznemiravanje. A nakon dva dana, potvrda je stigla i od Ramba koji je objavio priznanje da je neplanski dodirnuo intimni deo tela producentkinje, ali nije bilo i izvinjenja:

Foto: Printscreen/Instagram

Amadeus priznao da je s*ksualno uznemiravao producentkinju...

- Evo da preciziram. Dotičnu gospođicu sam - dok smo se približavali kući socijalno ugrožene porodice, savim neplanirano pipnuo ili pljesnuo po dupetu ili pak štipnuo, pojma nemam sad. To nema nikakve veze sa se*som, barem ne s moje strane. Hteo sam da joj nekako dojavim da nemam više što, da me je saterala u ponižavajući položaj. Nekakav zadnji pokušaj da odustane od grubog upada u intimu jedne porodice. Nesretno artikulisan kvazi-drugarski alarm. Se*sističan možda, se*sualan ne. Nije to niko video, nije se ni ona bunila, mogao bih da negiram, ali mrzi me da foliram. Nisam taj lik- napisao je Rambo koji je sve priznao:

- Dakle pljesnuo sam, pipinuo ili štipnuo (stvar forenzičke interpretacije) u trajanju od jedne sekunde. Verujem da postoje satelitski snimci koji to mogu da potvrde, danas se ionako snima svaki pedalj planete. Nešto kasnije, tokom snimanja, u stančiću ugrožene porodice, dok ja lično nisam uspevao da kontrolišem svoje ogromno uznemirenje, gde sam psovao pred kamerom i društvo i državu zbog činjenice da moramo da prosimo da bi nekim ljudima omogućili da plate dugove i napune frižider, dotična je prikazala punu prisebnost i hladnokrvnost. Nakon snimanja, na samom rastanku, krenula je da demonstrira nekakvu pozorišnu ljutnju i tražila da se izvinem. Nakon što nije dobila zadovoljavajuće izvinjenje, krenula je u histerični napad, toliko jak da sam joj rekao da je ludača i da treba da se leči. To zaista iskreno mislim i sad. Baš kao što jednako mislim da je čitava medijska scena bolesna, bez skrupula, u kojoj se u odsustvu jasnih etičkih načela prihvata "cancel" kultura - kultura srednjevjekovnog lova na vještice samo u eri mobilnih telefona- napisao je, između ostalog, Rambo u svom saopštenju.

 

A danas se pojavio i najavni snimak emisije u kojoj cenjeni umetnik deluje više nego egzaltirano jer učestvuje u projektu.

- Jednog prohladnog i kišovitog martovskog dana Antonije Pušić, poznat kao Rambo Amadeus, u svom je Herceg Novom odlučio da prodaje i čisti ribu na pijaci, pomaže zaposlenima u Vodovodu i kanalizaciji, sprema lignje i ribu u restoranu- glasi početak najave za emisiju:

- A sve s ciljem da zaradi i prikupi sredstva kako bi pomogao jednoj samohranoj majci i njenom sinu koji žive u izuzetno teškim socijalnim i materijalnim uvjetima. U tome su ga podržali građani, privredni subjekti i organi grada sunca, skala, festivala i mimoze.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija