• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

19.03.2023

13:57

NA ESTRADI NEMA PRIJATELJSTAVA! Bivša Modelsica nikad iskrenija, dotakla se i nepristojnih ponuda: Ljubomore uvek ima, ja imam svoje snove i ciljeve!

printscreen

Estrada

NA ESTRADI NEMA PRIJATELJSTAVA! Bivša Modelsica nikad iskrenija, dotakla se i nepristojnih ponuda: Ljubomore uvek ima, ja imam svoje snove i ciljeve!

Podeli vest

Na estradi postoji jako malo iskrenih prijateljstva i ima puno ljubomore, rekla je za Informer plejboj zečica i nekadašnja članica muzičke grupe Models Anastasija Buđić, koja je od nedavno postala voditeljka.

Atraktivna brineta rekla je da je zahvalna na pomoći i preporuci svom mentoru, voditelju Marku Đedoviću, jer je zahvaljujući njemu dobila posao na Pink televiziji. 

Kako si postala voditeljka?

- U životu, kao i u svemu potrebni su vam pravi i dobri prijatelji kao i ozbiljni ljudi, a u ovom slučaju se zahvaljujem mom dobrom prijatelju Marku Đedoviću koji me je predložio za voditeljku čelnicima Pinka, pa sam na taj način dobila posao. Beskrajno sam mu zahvalna on mi je najbolji prijatelj i mentor u ovom poslu.

Da li je teže biti voditeljka ili pevačica i šta je profitabilnije?

Oba posla su odgovorna i sve zavisi od afiniteta koje imate u datom trenutku. Naravno preduslov je da sve što radite u životu volite. U jednoj fazi života mi je odgovaralo da budem članica grupe Models i tih 13 god su mi bile jako zanimljive. Onda je došlo do prezasićenja i poželela sam da se oprobam kao voditeljka. I jedan i drugi posao su profitabilni. Danas ima dosta interesantnih izvođača pogotovo mladih, a  izdvojila bih Breskvicu ona mi se baš dopada.

Ima li prijateljstva na estradi, da li si naišla na neke negativne komentare kada si postala tv lice, ima li ljubomore?

Ima estradnih prijateljstva, ali ih je manje kada ih ima onda su iskrena i dragocena. Moj krug prijatelja je više izvan tog estradnog sveta. Većinom su pozitivni komentari od kako radim kao voditeljka, losih je bilo od strane laznih profila na Instagramu, ali njima ne pridajem značaj. Ljubomore uvek ima, ja imam svoje snove i ciljeve u životu, idem ka njima ne osvrćem se na ljude koji mi ne žele dobro ili su zavidni. Biram pozitivu u životu i hrabrost.

Foto: printscreen

 
Jesi li imala neku nepristojnu ponudu u životu? 

Iskreno nisam imala nepristojnih ponuda, ako izuzmem drustvene mreže gde u moru finih ljudi iskoči i po neko sa nekim budalaštinama, ali ne reagujem na nepristojnosti jednostavno ne odgovorim. 

Koliko novca ulažeš u sebe, da li treniraš, radiš li neke tretmane i na koji način izgledaš tako dobro?

Mnogo novca ulazem u sebe, ali kroz čitav život u smislu da puno pridajem pažnje tretmanima lica, volim dobre kreme i uradila sam neke estetske intervencije. Imam dobru genetiku. Nervira me što sam malo lenja po pitanju treniranja, ali uskoro planiram i to da promenim i krenem ozbiljno da vežbam. Počnem pa stanem ovog puta bi volela da istrajem, Definitivno više dajem novac za negu nego za krpice.

Jesi li zaljubljena i da li veruješ u ljubav?

Verujem u ljubav i jesam zaljubljena, ljubav mi je ozbiljan pokretač u životu.

Foto: printscreen

 
Šta je potrebno da ima muškarac koji bi uspeo da te zadrži pored sebe?

- Muškarac treba da bude odgovoran, iskren, stabilan i da se iživeo u životu trenutno sam u fazi u kojoj mi prija mir, a ne turbulencije to sam prevazišla.

Šta je tvoj kvalitet, prednost u odnsu na druge na koji način planiraš da traješ?

- Radim u najboljoj medijskoj kući to je samo po sebi veliki uspeh i jako sam zahvalna na tome. Planiram svakim danom da opravdam njihovo poverenje svojim predanim radom. Mislim da mi gledaoci veruju, imam dobru dikciju, duhovita sam, harizmatična, barem tako kažu. Inače pre svega sam odgovorna, profesionalna i lojalna.Volim svoj posao i uživam u njemu. Mislim da je to tajni sastojak kada uživate u onome sto radite. Imam divnu ekipu i kolege u emisiji koju vodim na Red-tv Pitam za druga. Lepo se družimo, radimo i dopunjujemo.

Foto: printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija