• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.03.2023

15:55

MALO JE FALILO DA SE POTUČEMO! Takmičar "Zvezda Granda" otkrio detalje incidenta sa Cecom, njegova verenica sve snimila

Printscreen You Tube

Estrada

MALO JE FALILO DA SE POTUČEMO! Takmičar "Zvezda Granda" otkrio detalje incidenta sa Cecom, njegova verenica sve snimila

Podeli vest

Nakon što je otpevao svoje pesme u "Zvezdama Granda", takmičar je otkrio kako je došlo do nesuglasica za vreme probe između njega i Svetlane Cece Ražnatović, jer nije želeo da prihvati njenu kritiku, a i sama pevačica je na kraju potvrdila istinitost priče.

Takmičar u "Zvezdama Granda", Dragan Đurić, nakon svog nastupa u pomenutom takmičenju ispričao je andegdotu kako je zamalo došlo do incidenta na jednoj probi između njega i njegove mentorke, Svetlane Cece Ražnatović.

Do nesporazuma među njima je došlo jer takmičar nije želeo da prihvati sugestiju svoje mentorke oko izbora pesama, te joj se suprotstavio, a zatim je kroz smeh dodao da se zamalo nisu "pobili". 

Foto: printscreen instagram

Svetlana Ceca Ražnatović

U priču se umešala i Ceca, koja je isto kroz smeh potvrdila njegovu priču i rekla da do incidenta zapravo nije došlo i da je to sve bila samo jedna šala između njih dvoje. 

- Hajde, kaži šta ste vas dvoje tačno radili u studiju? – upitala ga je Šerifovićeva.

- Bila je galama... Malo je falilo da se potučemo. Ove pesme nisam ja birao, to je sve zahvaljujući Ceci. Ja nisam hteo ove pesme, ali nije mi žao što sam ih otpevao - kazao je on sve vreme se osmehujući, na šta se Marija brzo nadovezala.

Foto: Youtube printscreen

Dragan Đurić, takmičar "Zvezda Granda"

- Eto, zato, kandidati, slušajte svoje mentore - poručila je ona.

Nešto zatim i Ražnatovićka je dala svoj sud.

- Kod Dragana je bio problem što je bio mekan i nije davao energiju koju ima. On se šalio da zamalo da se pobijemo u studiju, ali je poenta bila da ga probudim. Njegova verenica je snimala probu kako bi posle vežbao. Taman posla da se pobijem, ja se volim sa mojim kandidatima - naglasila je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Vilu Ravijojlu pored naduvenog lica krasi bujna kosa koja je gusi i pravi da nema vrat.Me, dobro, ukusi se ne diskutuju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija