• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

26.03.2023

14:58

DA LI PREPOZNAJETE PEVAČICU SA FOTKE!? Danas je poznata po moćnom glasu i oštrom jeziku, a malo ko bi pogodio o kome je reč!

Printscreen

Estrada

DA LI PREPOZNAJETE PEVAČICU SA FOTKE!? Danas je poznata po moćnom glasu i oštrom jeziku, a malo ko bi pogodio o kome je reč!

Podeli vest

Pevačica Maja Nikolić je nekada bila preslatka devojčica, a već tada se znalo da je pred njom velika muzička karijera!

Maja važi za jedan od najboljih vokala na našim prostorima, ali u javnosti nema preterano puno fotografija iz njenog detinjstva.

Foto: Printscreen

Maja Nikolić, pevačica

Međutim, na jednom Instagram nalogu se pojavila fotografija iz perioda kada je Nikolićeva imala kratku braon kosu do ramena i šiške, a već tada je pevala pesmice uz gitaru koju takođe možemo videti iz priloženog.

Foto: Privatna arhiva

Maja Nikolić, pevačica

Podsetimo, Maja potiče iz muzičke porodice. Njen otac, Novak, je imao svoj ansambl i pevao je zabavnu muziku, dok je njena mama Slavica pevala izvornu muziku. 

Svoj prvi javni nastup je imala sa 7 godina na festivalu "Majska pesma" u Nišu, kada je pevala u duetu sa bratom i osvojila prvu nagradu. Od muzike je vrlo rano zaradila i svoj prvi honorar.

Foto: Private

Maja Nikolić, pevačica

Počela ja sa 13 godina da peva u kafiću i piceriji. Pevala je džez, soul, evergrin. Sa 15 godina je sa bratom osnovala grupu Mar-Maja. Na estradi se proslavila zahvaljujući Maji Odžaklijevskoj, koju zove estradnom mamom. 

Više fotografija možete pogledati u galeriji ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija