• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

27.03.2023

18:22

PEVAČICA SA PROPALOM KARIJEROM... Dragana Mitar ŽESTOKO odbrusila Sandri Africi, pa joj predložila zajednički BIZNIS!

printscreen

Estrada

PEVAČICA SA PROPALOM KARIJEROM... Dragana Mitar ŽESTOKO odbrusila Sandri Africi, pa joj predložila zajednički BIZNIS!

Podeli vest

Pevačica Sandra Afrika je u intrevjuu za emisiju "Ekskluzivno" potkačila je bivšu učesnicu rijaliti šou programa "Zadruga", Draganu Mitar, nakon čega joj je starleta brutalno odgovorila.

Dragana je svojevremeno dovođena u vezu sa Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, biznismenom i estradnim menadžerom, koji je tada bio u vezi sa Sandrom Afrikom.

Tokom leta su se družili na Mikišinoj i Sandrinoj jahti, a njegove privatne prepiske sa Draganom, koje su izašle u javnost, tada su dodatno podgrejale, maltene potvrdile spekulacije da su imali mnogo više od pukog "druženja".

Sandra se sada u emisiji "Ekskluzivno" osvrnula na glasine da je upravo njen bivši Mikiša finansirao Draganinu operaciju nosa.

Foto: ATA Images

Sandra Afrika, pevačica

- Ne znam, nešto sam načula... Ako je on platio, onda mora da je nos mnogo dobar. On kada plati, kada to uradi, to mora da je mnogo dobro! Očigledno je bilo mnogo loše pre toga, sada je Mikiša to sredio i mora da bude dobro - rekla je Sandra u emisiji "Ekskluzivno".

Tim povodom pozvali smo Draganu, koja je u svom stilu odgovorila:

Foto: Printscreen

Dragana Mitar, starleta

- Moj nos nije platio Mikiša… Imam sasvim dovoljno da mogu sama sebi finansirati svoje prohteve. Ne znam što je toliko boli moj nos?! Ako joj treba, ako hoće i ona da nešto operiše, nije problem, pozajmiću joj pare. Možemo čak i zajedno da uđemo u posao, da zajedno gradimo - našalila se Dragana, pa zaključila:

Foto: Printscreen

Dragana Mitar, starleta

- Ne bih se bavila pevačicama sa propalim karijerama. Neka brinu one o sebi, nek se bave sobom, a ne mnome i mojim nosem. Eto, toliko nastupa i obaveza imaju da stignu da isprate sve u mom životu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija