• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

31.03.2023

13:11

IZAZOVNO IZDANJE MARIJE VELJKOVIĆ! Voditeljka objavila provokativnu fotografiju, ovako izgleda van kamera

Miloš Rafailović

Estrada

IZAZOVNO IZDANJE MARIJE VELJKOVIĆ! Voditeljka objavila provokativnu fotografiju, ovako izgleda van kamera

Podeli vest

Marija Veljković objavila je svoju fotografiju u crnom, uskom kombinezonu, koja je izazvala pravu pometnju na društvenim mrežama.

Voditeljka "Slagalice", Marija Veljković novom objavom na svom Instagram profilu izazvala je pravu buru, jer u ovakvom izdanju javnost još nije imala priliku da je vidi.

Marija je obukla crni, uski kombinezon i tom prilikom pokazala svoju izvajanu figuru koja je sve ostavila bez reči. 

Iako ima duge rukave, ovo je poprilično provokativna komad, budući da ima i dubok dekolte, ali se i pomalo vidi stomačić.

 

Njeni fanovi su oduševljeni ovim izdanjem, a lepa voditeljka je pokazala da joj svi stilovi odevanja pristaju.

"Žena mačka", "Kakva lepota", "Omiljena voditeljka", "Plepa si", su samo neki od komentara.

Foto: Novak Đurović

Marija Veljković

Podsetimo, Marija nikada nije krila ništa čak ni na društvenim mrežama. Tako je javno progovorila da se razvodu, vraćanju u devojački stan, kao i to koliko se zaljubila u novog partnera.

Takođe, česti i njeni gotovo svakodnevni snimci sa decom, način na koji ih vaspitava i sve što sa njima radi u slobodno vreme. Na malim ekranima je viđamo u raznim izdanjima, kojia su krajnje primerena, a ona je otvorena i pristupačna za razgovor sa učesnicima emisija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija