• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand/Informer/D.S.

01.04.2023

10:36

DRAGO MI JE DA SAM DEO OVOG PROJEKTA! Sale Tropiko se oglasio sa snimanja spota za pesmu: Nedostaje nam ovakvih tema!

Printscreen

Estrada

DRAGO MI JE DA SAM DEO OVOG PROJEKTA! Sale Tropiko se oglasio sa snimanja spota za pesmu: Nedostaje nam ovakvih tema!

Podeli vest

U susret Cvetnoj nedelji, "Kaži nama mali druže" neobičan spoj, Slađa Allegro, Sale Tropiko i dečji hor DKC Beograd, u produkciji AS Studiotona progovorili su o uspešnoj saradnji.

Mozaik prijatelji ne prestaju da iznenađuju. Nakon prve pesmice iz ove jedinstvene kolekcije "Svetitelji i životinje" o medvediću Sarovskom i Svetom Serafimu Sarovskom, stiže i druga. Tekst je napisala Snežana Miljković, a povod je veliki hrišćanski praznik - Cveti, i glavni junak je, ovoga puta - magarence Cvetko. Premijera se očekuje u nedelju, 9.4.2023. , a do tada, evo šta kažu članovi ove vesele ekipe.

Foto: HIT dodatak/informer

Aleksandar Sofronijević

- Veliko mi je zadovoljstvo što smo nastavili saradnju sa Mozaik prijateljima i sa našim talentovanim tekstopiscem Snežanom. Teme su lepe i zanimljive, vezane za naše svetitelje i praznike a sve to neobično, kroz priče tih životinjica koje se pominju u žitijama. Imamo fantastične dečje horove, i deca to s ljubavlju iznesu. Od poznatih ličnosti, ovaj put su tu Slađa Allegro i Sale Tropiko, fantastični pevači. Otpevali su ovo bukvalno u jednom dahu, za nekih 20 minuta snimanja. Ja sam prezadovoljan, mnogo je lepa energija, lepa priča, uradili smo jedan baš kvalitetan zvuk i jedva čekam da to podelimo sa svima. Premijerno , 9.4.2023., na You Tube kanalu AS TON Music. Hvala puno svima na poverenju i na divnoj saradnji. Jedva čekam da snimimo još pesama i sada možemo konačno i da potvrdimo da će do kraja godine izaći taj prelepi album pesama "Svetitelji i životinje" - rekao je Aleksandar Sofronijević.

Ništa manje oduševljena nije bila ni pevačica Slađa Alegro koja je istakla da joj je čast da bude deo ovakvog projekta.

Foto: Foto: Sharan Concept/Blagoje Kešelj

Slađa Alegro, pevačica

- Bila sam iznenađena pozivom da baš ja budem deo ovog projekta, i oberučke sam prihvatila jer mi je negde i želja bila da jednog dana budem deo ovakve priče.Sve se sjajno uklopilo. Sale Tropiko je moj dugogodišnji prijatelj, izvanredan pevač i kolega, i čast mi je da baš sa njim delim ovu pesmu. Sa jedne strane tekst koji je emotivan i smislen na svoj način, a sa druge strane kompozicija Ace Sofronijevića, koji je to doneo na poseban način, baš onako kako i dolikuje ovom projektu. Prvi put studijski sarađujem sa Acom i moram priznati da sam oduševljena profesionalizmom. Biće ovo jedna lepa priča koja će ostati našoj deci, da je dugo pevaju, a ja ću se sa osmehom i ponosom sećati da sam bila deo ove lepote - rekla je Slađa Allegro.

Sale Tropiko je rekao da se nada da će biti još ovakvih projekata.

Foto: printscreen

Sale Tropiko, pevač

- Poziv, odnosno tekst pesme, dobio sam od Snežane, baš u periodu kada sam boravio u Jerusalimu. Nekako, sve se poklopilo, i to nije slučajno, tekst mi je legao, i emotivno, i profesionalno. Sad, u studiju, sa decom i Slađom, dok smo snimali vokale, još sam sigurniji da je pesmica pravi pogodak. Sladja je svojom prelepom emocijom obojila pesmicu, a deca su donela svežinu radosti praznika. Nedostaje nam svima više ovakvih tema, a Sofra je to prvi prepoznao i podržao na najbolji mogući način. Drago mi je što sam deo ovog projekta i verujem da će ih biti još - rekao je Aleksandar Cvetković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija