• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.04.2023

11:03

PREKID SNIMANJA! ŽIRI BOJKOTOVAO SAŠU POPOVIĆA! Zbog nesuglasica nastao pravi haos!

Printscreen You Tube

Estrada

PREKID SNIMANJA! ŽIRI BOJKOTOVAO SAŠU POPOVIĆA! Zbog nesuglasica nastao pravi haos!

Podeli vest

U emisiji "Zvezde Granda" došlo je do velikog istupanja od pravila i po prvi put u istoriji takmičenja žiri je odlučio da bojkotuje odluku bivšeg direktora Saše Popovića.

Dva takmičara koja su se našla u duelu izazvala su veliku polemiku stučnog žirija, pa je nastala opšta pometnja, pa umalo da je došlo i do prekida snimanja.

Saša Popović priznao je se u prethodnom krugu lomio da li da pusti Mustafu Bidžana koji se sada takmičio sa Danijelom Ajetovićem.

Foto: Printscreen You Tube

 

Dobri ste kandidati, vredni prolaska u sledeći krug, ali ako Mustafa bude ovako pevao drugu pesmu, bez života i falš, u sledećem krugu moj glas nemaš. Kandidat broj dva, super si bio, sve na mestu, ali ja ću da poludim od tebe i prenatrpanih interpretacija, samo to ispravi – rekla je Šerifovićeva.

Ceca je dala svoj sud i nije mogla, a da ne pohvali oba takmičara.

– Mustafa, ja volim tvoje pevanje, tvoju energiju, dobro vladaš scenom. Zasluženi su šest glasova, samo tako nastavi. Danijele, ti znaš da pevaš, te sitnice sad, Bogu hvala da ih ima, ali mislim da ćeš ti poslušati Milijev savet i da će to biti super! Sjajni ste momci – objasnila je Ražnatovićka.

Foto: Printscreen You Tube

 

Bosanac je kratko istakao da su oboje dobri bili, a zatim u svom maniru Mustafi zamerio da je recitovao, dok je Danijela savetovao da se drži Adila.

Viki je takođe imala lepe reči za kandidate za koje je rekla da može da im nađe grepke, ali da ne želi jer se vidi napredak, što je potvrdila i Đurišićka.

Foto: printscreen

 

Pre nego što je dao reč Ani Bekuti, Saša je zatražio da se isključe tasteri žiriju, a kada je dao znak za glasanje, ceo žiri odlučio je da bojkotuje njegovu odluku i ne glasa, a iako je pokušao da ih nagovori da kažu kome daju prednost oni su i dalje odbijali i složili se da će mu odluku saopštiti na pauzi.

Popović je zatim upitao Mustafu da li više vole Cecu ili Mariju na šta je on odgovorio kako obe obožava, dok je Ajetović iskreno odgovorio da više voli Milija od njega, kada je došao kraj agoniji jer su obojica dobili direktan prolaz.

Oba kandidata nastavljaju da se bore, prošli su ovaj krug, a žiri je zajedničkim snagama uspeo da ubedi Sašu da im da šansu da se pokažu još bolje u daljem takmičenju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija