• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

10.04.2023

23:30

DVE GODINE KRILI ROMANSU!? Severina je mislila je da će joj oprostiti dug od 50.000 evra, ali je Brega ipak tražio svoj novac!?

printscreen

Estrada

DVE GODINE KRILI ROMANSU!? Severina je mislila je da će joj oprostiti dug od 50.000 evra, ali je Brega ipak tražio svoj novac!?

Podeli vest

Za tajne veze javnih ličnosti sazna se kad-tad. Neke ljubavi su otišle u istoriju, a to je slučaj i sa Goranom Bregovićem i Severinom Vučković...

Njih dvoje su, kako piše Kurir, bili bliski od 2006. do 2008. godine, kada joj je čuveni kompozitor radio album "Zdravo, Marijo", s kojim je doživela veliki uspeh.

Foto: Instagram/printscreen

Severina Vučković, pevačica

- Malo ko zna da su njih dvoje tada bili u tajnoj vezi. Severina je bila opčinjena Bregovićem. Generalno, ona voli umetnike koji stvaraju muziku. Znate zašto, zato što zna da ako joj napravi hit, ona je glavna. Tada se nije odvajala od Brege. Bili su non-stop zajedno. Hteli - ne hteli, emocija se rodila. Jeste da su oni pre svega prijatelji i saradnici, ali zajednički rad na albumu ih je zbližio toliko da su prešli granicu. Pa ko bio odoleo gospođi Vučković? - kaže sagovornik za Kurir, koji je dobro upućen u život i rad i Gorana i Severine.

Prema njegovim rečima, Severina jeste dugovala Bregi novac, oko 50.000 evra, ali je išla na tu kartu da će dug biti otpisan iz dva razloga: zato što su bili u vezi, ali i zbog činjenice da je Bregović odlično zaradio od autorskih prava s tim pesmama.

Foto: Tanjug

Goran Bregović

- Nisu oni dobro precizirali taj poslovni i privatni odnos. Seve je bila sigurna da je to regulisano, jer su u prisnom odnosu i da novac ne treba da bude primaran. Međutim, Bregović nije gledao na taj način. Ljubav i emocija su jedno, a poslovna saradnja nešto drugo. Taj album je prošao fantastično, bio je sve hit do hita, pa je smatrala da ne treba ni da mu plaća jer je Brega već dovoljno zaradio od autorskih prava - kaže naš izvor.

Bregović je jednom prilikom odgovarao na pitanja novinara kad je pevačica otkrila da se zabavlja sa Igorom Kojićem. Tada je dao interesantan odgovor na pitanje da prokomentariše njenu novu ljubav:

Foto: ATA Images

Severina Vučković, pevačica

- Pretpostavljam da je Severina uvek znala dobro da izabere čim nije odabrala mene - rekao je kroz osmeh, ali poznata je ona stara poslovica da u šali ima pola istine.

Inače, Bregović je Severini napravio i pesmu "Štikla", kojom je 2006. predstavljala Hrvatsku na Pesmi Evrovizije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 1 godinu

Bolje da je Brega majmuna u katran umocio nego u ovu spodobu.

rajko

pre 1 godinu

seReVina je "elitna" kurva , a vi ste debili koji neumirno pisete o njoj!?!? da nemate neki procenat ko i svi makroi????????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija