• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. Kostić

14.04.2023

07:00 >> 11:10

JK U DUBAIJU ZA VASKRS! Za sedam dana daje 24.200 evra da bi s ćerkama uživala u lukusuzu!

Foto Instagram prntscreen

Estrada

JK U DUBAIJU ZA VASKRS! Za sedam dana daje 24.200 evra da bi s ćerkama uživala u lukusuzu!

Podeli vest

Jelena Karleuša slavi Vaskrs u Dubaiju! Pop diva će za sedam dana sa ćerkama Atinom (14) i Nikom (13) na ovoj egzotičnoj destinaciji potrošiti 24.200 evra!

Kako saznaje Informer, pevačica je za jedan od najskupljih hotela izdvojila 8.500 evra, za avionske karte u biznis klasi 4.300 evra, dok je za krpice svetskih brendova već spiskala 11.400 evra!

Foto: Instagram/printscreen

Jelena Karleuša

- Jelena je odsela u jednom od najluksuznijih hotela u Dubaiju ("Fajv palm džumejra") sa uslugom ol-inkluziv, jer je želela da sa ćerkama maksimalno uživa na putovanju. Hotel ima privatnu plažu, što je Karleuši bilo veoma važno jer je želela mir. Pored toga, na raspolaganju su joj i nekoliko bazena na otvorenom, spa-centar, restorani u kojima hranu spremaju svetski poznati kuvari... Njen apartman ima veliku terasu i pogled na more - započinje priču za Informer izvor blizak pevačici.

Jelena Karleuša je za jedan od najskupljih hotela izdvojila 8.500 evra, za avionske karte u biznis klasi 4.300 evra, dok je za krpice svetskih brendova već spiskala 11.400 evra

Naš sagovornik kaže da je JK posle samo dva dana na odmoru otišla u poznati šoping mol u Dubaiju i tamo spiskala 11.400 evra.
- Odmah je posetila butik omiljenog brenda "Dolče i Gabana" i kupila bodi sa ukrasnim kamenčićima za 8.950 evra. Za rukavice istog brenda sa identičnim ukrasima dala je čak 2.450 evra. Ona će ovaj skupoceni stajling obući za potrebe snimanja omota za album "Alfa", na kom vredno radno.

Foto: Instagram/printscreen

Nije žalila pare... Jelena Karleuša

Nosi papuče od 1.700 evra

JK ne štedi novac i nosi papuče od 1.700 evra! Pevačica je nedavno objavila fotku iz lifta, a na nogama je imala papuče svetski poznate modne kuće "Luj Viton", koje je ukombinovala sa helankama i džemperom.

Umorna


Inače, Jelena je baš zbog rada na novim pesmama odlučila da ove godine za Vaskrs otputuje, jer joj je odmor bio preko potreban.
- Nije imala snage da se bavi dekoracijom i preuređenjem doma sa prazničnim motivima, jer je umorna od rada na novom CD-u. U prethodnom periodu je često bila u studiju, pa je iscrpljena. Zato je spakovala kofere i otišla u Dubai. I Atini i Niki se dopala ideja da za raspust otputuju sa mamom u toplije krajeve, jer obe obožavaju more. A i posebno ih raduje što će Vaskrs proslaviti u drugačijem ambijentu - završava naš sagovornik.

Foto: Instagram/printscreen

Jelena ovde spava...

Tradicija


Karleuša već godina proslavlja sve velike hrišćanske praznike isključivo zbog dece.
- Iako ne slavim Vaskrs, jer sam ateista, smatram da je ovo divna tradicija, pogotovo kad je reč o deci. Uživamo u farbanju jaja i pravljenju malih poklon-vrećica za sve goste koji nam dođu u posetu. U njih stavimo najlepša jaja, malo šarene slame i čokoladnog zeku. Vaskrs je za nas dan porodičnog slavlja, dečje radosti, smeha i okupljanja. Naravno, obavezan je i turnir u razbijanju jaja - pričala je ranije pevačica.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17