• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

19.04.2023

10:41

VRATILA BIH SE MIŠI BANANI! Ana Nikolić otvoreno o vezi s vlasnikom prekookeanskih brodova!

printscreen

Estrada

VRATILA BIH SE MIŠI BANANI! Ana Nikolić otvoreno o vezi s vlasnikom prekookeanskih brodova!

Podeli vest

Pevačica Ana Nikolić pre više od jedne decenije bila je u vezi s Rodoljubom Radulovićem koji je javnosti poznat pod nadimkom Miša Banana, a sada je priznala da bi se samo njemu vratila.

U emisiji kod Ognjena Amidžića, u delu koji se zove "Pazi Mina", a koji vodi devojka popularng voditelja, Ana je odgovarala na škakljiva pitanja. 

Foto: Youtube printscreeen

Ana tvrdi da do koncerta neće piti...

Mina je objasnila Ani da će morati da pije neprijatan miks ukoliko ne bude odgovarala iskreno na pitanja.

- Ja više ne pijem. Ne zauvek, nego do Arene - rekla je Ana.

Foto: Foto: ATA images

Ana više nije u ljubavi s njom... Nataša Bekvalac

- Šta je istina o tvom odnosu sa Natašom Bekvalac i da li je došlo do zahlađenja? - pitala je voditeljka.

- Nema tu prelomnog momenta. To su događaji, dani, godine, pa podvučeš crtu. Prelomni je momenat kad smo dobili Taru, kad smo morali da prekinemo rokenrol stil života. Taj stil nije mogao u mojoj kući da se vodi - ispričala je pevačica.

- Da moraš da se vratiš nekoj od bivših ljubavi, da ti život zavisi od toga, ko bi to bio? - pitala je voditeljka.

- Ja se ne vraćam. Probaj, ostavi me, ako druga nešto lepše ima, ja sam samo jedna, ne vraćam se starim ljubavima. Nikad se ne vraćam na staro. Ja se ne vraćam na staro. Kad presečem u ljubavi, kad pređeš u crveno, ne interesuje me ništa, vidimo se nikad. Ali kako bih baš morala, Miša Banana - otkrila je Nikolićeva.

Foto: Foto: MUP Srbije

Rodoljub Radulović, poznat pod nadimkom Miša Banana

- Koji je tvoj trenutni ljubavni status? - upitala je Mina.

- Nemam status. Ne ljubavni, nego nikakav. Sluškinja Tarina. I imam te progonitelje (poslovne saradnike), što me traže. Zamalo mi nisu zalepili umrlicu danas kad sam se uspavala. Nemam dečka, moramo da radimo. Volela bih da imam partnera, ali nažalost nemam. Javite se - poručila je Ana.

- Koji je najvažniji savet koji čuvaš za ćerku? - bilo je poslednje pitanje za pevačicu.

- Da ne bude ja. Već je lepa na mene, to šta priča Rasta on laže, kopija je mene. Ali volela bih da ima Rastine osobine, a da ne bude kao ja, jer sam ja iskrena, a to nije požoljne u današnjem svetu - odgovorila je Nikolićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17