• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.D.

27.04.2023

14:12

POTRESAN GOVOR SEKE ALEKSIĆ NA KREMACIJI SAŠE VIDIĆA: Ostaćeš upamćen po neodoljivom osmehu koji je otvarao sva vrata!

Marko Đoković

Estrada

POTRESAN GOVOR SEKE ALEKSIĆ NA KREMACIJI SAŠE VIDIĆA: Ostaćeš upamćen po neodoljivom osmehu koji je otvarao sva vrata!

Podeli vest

Pevačica Seka Aleksić došla je danas na Novo groblje kako bi ispratila tragično preminulog modnog dizajnera Sašu VIdića, a tom je prilikom kroz suze održala i više nego dirljiv govor.

Saša Vidić ispraćen je danas na večni počinak na Novom Groblju, gde je njegovo telo kremirano.

Kremaciji je prisustvovala njegova porodica, ali i pojedini pripadnici domaće estrade.Pevačica Seka Aeksić je preminulog kreatora ispoštovala do samog kraja, te je održala potresan govor.

Foto: G.T.

Seka Aleksić, Veljko Piljikić

- Dragi naš Saša! Znam da nas gledaš odozgo i nemoj mnogo da nas grdiš za greške u stajlingu! Šta ćeš, znaš da često grešimo. Znamo i da ne voliš patetiku i najradije bismo se izvikali na tebe i rekli da smo ljuti i tužni do bola jer si nas ovako rano napustio. Bio si jedinstven u svemu. Kada si stigao u Beograd nošen vihorom rata, bez igde ičega, uspeo si svojim radom da napraviš uspešnu karijeru i postao brend. Tvoja iskrenost je često bila surova, što je u današnje vreme retka pojava - počela je s knedlom u grlu Aleksićeva.

Foto: Marko Đoković

Sahrana Saše Vidića

- Oduvek si tačno znao šta želiš, zato je tvoj talent bio čista umetnost kojim si stvarao magiju. Rad i trud se naravno isplatio i rezultati su ubrzo stigli. Znam koliko smo svi bili ponosni na tebe kada si radio za najbolje sportiste naše zemlje. I ti i oni sijali ste kao i medalje koje su imali oko vrata. Ulepšavao si sve najveće zvezde estradne scene kojoj već neko vreme nedostaješ... A tek ćeš dragi naš, Mili Saša... Ostaćeš upamćen po neodoljivom osmehu i šarmu koji je otvarao sva vrata ispred tebe, a tvoja energija je nešto što će uvek iznova da nas pokrene.

Foto: Marko Đoković

Umrlica Saše Vidića

Znaš da je tvoj osmeh donosio nekad i posledice, ali uprkos tome, znali su svi oni kakva dobra duša se iza svega krije. Tvoji prijatelji to najbolje znaju. Ali kako neko reče, nije svako mogao da te razume, a ti to nisi ni želeo! Tek kada si otišao, dragi naš, prilaze nam svi oni koji su te bar jednom sreli. Svi plaču, tužni su... Znamo da si mnogo voleo ove stihove Duška Trifunovića: "Grešio sam, priznajem, nisam bio cveće, grešio sam i za vas, koji niste smeli, Pa sad deo moga greha niko neće, a ne bih ga dao ni kad biste hteli" - poručila je Aleksićeva, te za kraj rekla:

- Putuj s anđelima i sa širokim osmehom, srešćemo se mi opet! Tvoji najmiliji. Hvala svima koji ste danas došli.

Podsetimo, Vidića je hitna pomoć dovezla bez svesti u bolnicu i u vrlo teškom stanju. Odmah na prijemu morali su da ga intubiraju, da ga priključe na respirator kako bi pokušali da ga spasu jer je praktično klinički mrtav dovezen. Usledila je velika borba za život poznatog kreatora, ali i pored svih napora i svih preduzetih mera, nije mu bilo spasa.

Saša Vidić je rođen 1971. godine u Hrvatskoj, ali od 1991. godine živi i radi u Beogradu. Premda je više od dve decenije na srpskoj javnoj sceni o njegovom privatnom životu se vrlo malo zna.

Upisao je modni dizajn na Fakultetu za umetnost i dizajn u Beogradu. Međutim, s obzirom na to da nije imao stalnih primanja morao je da napusti fakultet i da se zaposli. Njegova prva kreacija je bila haljina Branke Katić koju je nosila na dodeli nagrada nakon premijere filma „Mi nismo anđeli“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija