• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Grand

08.05.2023

10:55

NIJE MOGLA DA TRPI! RAZVELA SE PEVAČICA, SVE JE ŠOKIRAO POTEZ: Živela sam u „kavezu“, u agoniji!

printscreen

Estrada

NIJE MOGLA DA TRPI! RAZVELA SE PEVAČICA, SVE JE ŠOKIRAO POTEZ: Živela sam u „kavezu“, u agoniji!

Podeli vest

Pevačica Tamara Todevska nakon sedam godina braka sa makedonskim košarkašem Aleksandrom Dimtrovskim rešila je da stavi tačku na ljubavnu romasu, jer nije više mogla da trpi da bude u "kavezu".

Pevačica je istakla da odluku nije donela preko noći, a danas je srećna što konačno ponovo diše punim plućima.

Njena najnovija pesma „Niagara“ nastala je u trenutku njene najveće tuge, ali i preokreta koji joj se dogodio u životu.

- Jako dugo sam bila u tom nekom „kavezu“, u nekoj agoniji sam živela, sve se okretalo u neki kug, tako da su iz nekog besa izašle te reči iz mene. Dok sam pisala onda mi se vraćalo šta mi se dešavalo u prethodnom periodu. Rešila sam da napravim prvi korak i izađem iz toga kaveza i kažem ljudima da je to lako, ako to stvarno želiš. To je za sve koji su imali problem sa govorom mržnje, za sve koji su nekad razočarani, pogrešno etiketirani, imali bezizlaznu situaciju– rekla je Tamara i dodatkla se svog nedavnog razvoda.

Foto: printscreen

 

Pevačica je otkrila da je u braku, ali da više ne živi sa košarkašem.

- Oficijalno sam u braku još uvek, ali ne živimo više zajedno. Mi smo u super odnosu, imamo dvoje dece i slažemo se bolje nego kad smo bili u braku. To je super stvar što smo uradili jedno za drugo- istakla je pevačica koja je nakon razilaženja od supruga imala veliku podršku porodice i prijatelja.

Tamara Todevska je istakla da za svaki problem postoji rešenje, ali da treba biti hrabar. 

Foto: printscreen

 

- Za sve postoji izlaz, samo treba verovati. Ja nisam sama izašla iz toga, tu su prihatelji, roditelji, psiholozi, ne stidim se toga. Najbitnije od svega što sam ja izašla iz tog kaveza- zaključila je Tamara


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija