• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.05.2023

11:21

SEDAM GODINA IŠLA NA OPERACIJE GRUDI, UMALO OSTALA NEPOKRETNA! "Zvezdu Granda" ušivali naživo zbog loše intervencije ugradnje silikona!

YouTube prntscreen/MirnaKosanin

Estrada

SEDAM GODINA IŠLA NA OPERACIJE GRUDI, UMALO OSTALA NEPOKRETNA! "Zvezdu Granda" ušivali naživo zbog loše intervencije ugradnje silikona!

Podeli vest

Nekadašnja takmičarka u "Zvezdama Granda", Mirna Košanin progovorila je o stravičnim problemima koje je imala zbog loše intervencije ugradnje silikonskih implantata. Ona je ispričala da je čak mislila i da će ostati nepokretna.

Mirna je prvu operaciju imala kada joj je bilo samo 21 godina, a već tada je sve krenulo po zlu:

Foto: YouTube prntscreen/MirnaKosanin

Prošla pakao zbog silikona... Mirna Košanin

- Estetska hirurgija je smišljena da se nešto popravi u slučaju da nešto ne valja. Išla sam pod nož jer sam svoje dete dojila godinu i po dana. Otišla sam sa roditeljima na VMA, imala sam 21 godinu. Telo je počelo da mi odbacuje implante, kada sam se rastala sa dečkom iz Švajcarske otišla sam na kliniku, neću da imenujem koju, kod jednog doktora. Međutim, on nije bio tu i nije mogao da me primi, primio me je jedan lekar koji važi za najboljeg na toj klinici. Uplatila sam rekonstrukciju implanata i ostala sam u bolnici. Probudila sam se potpuno nepokretna, nisam mogla da pomerim ni mali prst. Satima sam molila da mi donesu vodu, niko me nije čuo. Na kraju mi je čovek koji je bio sa mnom u šok sobi, onako operisan, doneo vodu. Sledeće čega se sećam je da su me sestre presvlačile i jedna je samo rekla: "Jaoj". Nisam shvatila u tom trenutku o čemu se radi, sutra kada sam došla sebi videla sam da nešto nije u redu - rekla je na počeku pevačica.

Mirninim problemima nije bilo kraja kada je videla šta joj je hirurg uradio:

- Doktor je izvadio "trojke", a ugradio "petice" ispod mišića. Kada je sve to prošlo, pitala sam doktora koji mi je kasnije spašavao život u čemu je bio problem, on mi je objasnio da kada se jednom urade implanti, svaki sledeći put to mora da se uradi na istom mestu jer implant oko sebe ima opnu i to sraste kada ga izvadiš, tkivo ostaje, ti moraš da vratiš na isto mesto. Ne možeš ispod mišića jer koža ne može da nalegne, a on je gurao što veći implant da to nalegne na svoje, ali nije leglo. Tetka me je tada izvadila sa klinike, obećali su da će mi pokloniti novu operaciju - rekla je ona, i dodala:

- Kod tetke mi je pozlilo, primili su me zelenu. Tata me je u savijenom položaju odvezao, jedva sam živu glavu izvukla, dobila sam takvu infekciju. Niko nije hteo da skida konce jer nije hteo da popravlja nešto što nije uradio. Meni su počele da otkazuju ruke i noge. Posle tri meseca su me vozili za Beograd, da skinem konce, tri meseca sam nosila drenove, to je non stop curilo. Tata i brat su bili sa mnom, skinuli su mi konce, srela sam doktora koji nije komentarisao sopstveni rad. Mi smo posle toga otišli kod sestre na Dorćol da popijemo kafu, tata mi kaže: "Šta je to?". Meni su rane "zinule" obe, počela je da lije krv, vratili su me brzinski nazad - rekla je pevačica za medije.

Foto: YouTube prntscreen/MirnaKosanin

Operisala se nekoliko puta... Mirna

Posle ozbiljnih zdravstvenih problema, Mirnu su čekale još četiri operacije:

- Ušivali su me naživo, drala sam se kao magarac, cela bolnica me je čula. Nakon toga sam imala još četiri operacije. Otišla sam u Sarajevo kod jednog doktora koji je predsednik svih plastičnih hirurga u Evropi, ako sam dobro razumela. On mi je rekao da zna šta sam prošla, ali on da skupi pet vrsta hirurga neće moći da reši moj problem. Zamisli taj osećaj koji sam tada imala, ta agonija je trajala godinama, dok taj implant nije pukao, ta agonija je trajala godinama dok me nije operisala doktorka Biljana Ćertić koja me je spasila. Kada sam se probudila ona me je dočekala sa kiflicama i sa osmehom. Ja sam se sa estrade povukla zbog toga, toliko je ružnih komentara pisano: "Je li ovo ona silikonjara?", "Je li ovo ona što se operiše svaki dan",… Agonija je trajala od 2011. do 2018. godine - zaključila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija