• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/T. M.

31.05.2023

13:30

MILICA JOKIĆ PRVI PUT O BOLESTI! Lekari su mi davali injekcije i lekove, ništa nije delovalo! Morala sam da se operišem

Privatna arhiva

Estrada

MILICA JOKIĆ PRVI PUT O BOLESTI! Lekari su mi davali injekcije i lekove, ništa nije delovalo! Morala sam da se operišem

Podeli vest

Milica Jokić kaže da je sa sedam godina završila na operacionom stolu i prisetila se koliko joj je taj period bio težak!

Mlada pevačica Milica Jokić je sa samo sedam godina završila na operacionom stolu.
- Kao mala sam stalno bila bolesna. Lekari su mi davali injekcije i lekove, ali ništa nije delovalo. Došli su do zaključka da moram da operišem krajnike. Taj period u bolnici mi je bio težak. Ali oraspoložili su me kada su mi dali velike količine sladoleda i pudinga. To me je činilo srećnom.

Foto: Foto: Infinity

Milica Jokić

Kada je rešila zdravstvene probleme, vratila se školi, ali i vanškolskim aktivnostima.
- Trenirala sam latino ples i bila sam odlična u tome. Ipak, nisam se dugo zadržala. Potom sam upisala plivanje, ali i časove horne. Bila sam oduševljena tim duvačkim instrumentom. Bilo mi je zanimljivo što to niko ne svira, jer su uglavnom svi voleli klavir. Horna mi se toliko dopala da sam je svirala četiri godine. Pevala sam i u horu.
Ubrzo nakon toga njena majka Milka uvidela da njena ćerka fantastično peva, pa je insistirala na tome da školuje glas.
- Oduvek sam znala da ću biti pevačica, a mama je prva otkrila moj talenat. Stalno sam oblačila njene štikle i haljine, a onda bih stala ispred televizora, uzela daljinski umesto mikrofona i pevala. Obožavala sam pesme Cece Ražnatović. Kada su uvideli da znam da pevam, mama i tata su me upisali u nižu muzičku školu. Išla sam i u školu pevanja kod profesorke Nade Vuković Đokić. Ona se oduševila kada me je čula. Posebno joj je bilo zanimljivo što znam pesme na arapskom, engleskom, francuskom, španskom... Kroz njenu školu su prošli mnogi poznati pevači poput Saše Kovačeviće, Milice Todorović, Kaće Grujić, Nikole Rokvića...
Milica kaže da su je roditelji bez njenog znanja prijavljivali na razne audicije, pa je tako dospela i na veliku binu najpoznatijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" sa samo 12 godina.

Foto: Privatna arhiva

Milica i Šaban Šaulić

Šaulići su divni


- Imala sam veliku tremu, ali sam i pored toga prošla audiciju. Žiri je imao samo reči hvale za mene. Došla sam do finala. Posle toga sam bila u "Nekim novim klincima", pa u "Pinkovim zvezdama", gde sam ušla u superfinale. U "Pinkovim zvezdama" sam Šabanu Šauliću pevala pesmu Verice Šerifović "Uvek si mi govorila, majko". On je tu pesmu mnogo voleo, pa je čak i zaplakao. Dok je bio u žiriju, stalno me je hvalio. Mnogo mi je pomagao i na tome ću mu biti večno zahvalna. Bila sam gost na njegovom poslednjem koncertu. Bilo je nestvarno, to ću pamtiti do kraja života. Velika mi je čast što sam imala priliku sa njim da pevam. Sa porodicom Šaulić sam ostala u divnim odnosima i posle Šabanove smrti. Sve ih veoma cenim i poštujem - kaže Jokićeva i dodaje da joj je pored Šabana uzor u poslu i Ceca Ražnatović.

Foto: Privatna arhiva

Milica Jokić i Ceca


- Njena karijera i pesme su savršene. Ona je naš najbolji ženski izvođač. Prema meni je uvek bila divna. Jednom sam pevala na njenoj privatnoj proslavi. Imala sam tremu, ali sam na kraju sve super uradila.
Prve ozbiljne nastupe Milica je imala sa grupom "Ministarke".
- Kada je Edita Aradinović napustila bend, Filip Miletić i Miloš Roganović su me pozvali da im se priključim. Počela sam da nastupam s njima, ali sam uvek htela solo karijeru. Ne kajem se što sam bila u grupi, naprotiv. Hvala im na svemu što su uradili za mene. Za prvi nastup koji sam imala s "Ministarkama" nisam dobila ni dinara. Rekli su mi da idem sa njima da vežbam. Ni bakšiš nisam uzela. Tek kasnije su počeli da mi daju novac. Tada je Kija Kockar snimila pesmu sa "Ministarkama", pa smo imali turneju, koja je prošla odlično. Nakon toga sam odlučila da gradim solo karijeru. Pevala sam u klubovima, ali i na romskim veseljima. Domaćini tih slavlja su bili divni prema meni. Prava gospoda. Nastupala sam i sa Đanijem, Janom Todorović, Šerifom Konjevićem, Slađom Alegro...

Foto: Privatna arhiva

Milica Jokić, Kija i Ministarke

Pet leksikonskih pitanja:

Omiljena serija?
- Obožavam serije, pogotovo turske, ali nemam omiljenu. Sve su mi super.
Horor ili ljubavni filmovi?
- Ne volim horor filmove, a ljubavne rado gledam. Ranije sam imala vremena, ali sada nemam.
Omiljeni srpski glumac?
- Miloš Biković. Neprikosnoven je.
Omiljena pevačica?
- Rijana, rado slušam njene pesme.
U koju poznatu ličnost si bila zaljubljena?
- U Leonarda di Kaprija. Dopadaju mi se takvi tipovi muškaraca. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija