• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

05.06.2023

15:05

SUPRUG IVANE KORAB JE POTPUNA MISTERIJA, ALI SE JEDNO ZNA O NJEMU! Manekenka s njim dobila drugog sina!

Informer

Estrada

SUPRUG IVANE KORAB JE POTPUNA MISTERIJA, ALI SE JEDNO ZNA O NJEMU! Manekenka s njim dobila drugog sina!

Podeli vest

Manekenka Ivana Korab porodila se i rodila drugog sina, a njen suprug je potpuna misterija i o njemu se vrlo malo zna.

Ivana je danas u srećnom braku sa suprugom kog ne želi javno da eksponira, a mnogi ne znaju da je ovo drugi put da je lepa brineta stala pred oltar. Ivana se, naime, 2013. godine udala za tadašnjeg dečka - crnogorskog biznismena.

Foto: instagram prntscreen/ivanakorab

Ivana sa sinom i suprugom

Međutim, stvari su krenule po zlu i kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da se par koji je pre braka godinama bio u ljubavi razvodi nakon samo mesec dana. Ivana je tada priznala da je verovala da će njihova ljubav trajati večno, te da nije slutila da će se sve završiti potpuno drugačije.

Posle šest godina nakon kraha prvog braka, Ivana je pronašla muškarca svog života. Sadašnjeg supruga nikada nije želela da eksponira javno, pa čak ni da otkrije njegovo ime.

Ivani se 2021. godine ostvarila i najveća želja - da postane majka, iako su je u borbi za potomstvo u početku pratile nedaće. U februaru 2021. godine rodila je sina Matea, kog je dobila iz trećeg pokušaja vantelesne oplodnje.

Oba puta zatrudnela je uz pomoć vantelesne oplodnje, a ona i njen suprug prošli su kroz tešku borbu kako bi se ostvarili kao roditelji.

- Do ekstrema je išlo, zapravo do toga da smo otišli u Prag i da su nam rekli da ne možemo da imamo decu i predlagali donatora sperme. U tom momentu, moj suprug iz prvog braka ima dete od 13 godina, govorila sam da je ono dokaz, ali oni su uzimali prosek. Igraju se sa tvojim životom i sa tim da ne možeš da imaš dete, i daju ti donatora, grozno - rekla je Ivana u emisiji "Praktična žena".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17