• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

18.08.2024

10:14

Propustile celu sezonu! Otkriveno zašto Lepa Brena i Ceca nisu nastupale na Crnogorskom primorju ove godine, obe imaju dobar razlog

Shutterstock/Miloš Rafailović

Estrada

Propustile celu sezonu! Otkriveno zašto Lepa Brena i Ceca nisu nastupale na Crnogorskom primorju ove godine, obe imaju dobar razlog

Podeli vest

Lepa Brena i Ceca Ražnatović ove godine, za razliku od njihovih kolega, tokom leta nisu pevale na Crnogorskom primorju.

Kako to obično biva kada dođe leto, regionalne zvezde redovno nastupaju na Crnogorskom primorju, a najposećenije nastupe imaju Lepa Brena i Ceca Ražnatović.

Međutim, ovu sezonu su obe propustile, što je mnoge začudilo, ali su za to navodno imale dobre razloge.

Foto: printskrin

 

- Ceca je odlučila da se povuče. Izgleda da sprema nešto za publiku krajem godine i hoće da je sada nema. A Brena... Breni je bilo kasno da nastupa u dva ujutru - otkrio je novinar Ivan Gajić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: Nasilje bez kazne!
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: Nasilje bez kazne!

Znam da je nezamislivo i nemoguće, ali probajte da zamislite ovako: Besni naprednjaci okružili negde na nekom događaju Žaklinu Tatalović i linčovali je, i to uživo u direktnom prenosu na TV N1 - čupali je, gurali, polivali pivom, prljavom vodom, nabijali joj sendvič u usta, pretili joj, vređali je, zaletali se da je biju - i na kraju su Žaklinu od razbesnele rulje morali da spasavaju inspektori u civilu...

18.08.2024

10:46

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Imate grčeve u nogama? Evo šta može da vam pomogne
Zdravlje

Imate grčeve u nogama? Evo šta može da vam pomogne

Ako ste primetili da vas često "hvataju" grčevi u nogama, ne brinite se, jer je ovaj problem mnogo češći leti. Grčevi se, kako objašnjavaju fizioterapeuti, javljaju usled dehidratacije, gubitka elektrolita zbog znojenja, dugog sedenja, pa samim tim i zbog loše arterijske ili venske cirkulacije.

18.08.2024

10:00

JOŠ Magazin VESTI

Srbija