• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

18.08.2024

11:34

Danica Krstić otkrila pol bebe! Pevačica objavila snimak, evo kako izgleda njen suprug (VIDEO)

ATAIMAGES/Shutterstock

Estrada

Danica Krstić otkrila pol bebe! Pevačica objavila snimak, evo kako izgleda njen suprug (VIDEO)

Podeli vest

Danica Krstić će uskoro postati majka.

Pevačica Danica Krstić udala se prošle godine, a sada je podelila još jednu divnu vest - ona i njen suprug će postati roditelji.

Foto: Printscreen/Instagram/dannicakrstic

 

Tim povodom napravili su žurku na kojoj je otkriven pol bebe. Naime, Danica je otpakovala kutiju u kojoj su se nalazili plavi baloni što znači da će dobiti sina, a tata je bio više nego zadovoljan rezultatima testa!

Kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

Podsetimo, Daničin suprug je stomatolog, a pevačica je svojevremeno govorila o njemu i njihovom odnosu.

 

- Nikola je po zanimanju stomatolog, ali voli programiranje, gejmerski je nastrojen, tako da je moj hobi uz njega postalo navijanje dok igra igrice. Naravno, tu je i gledanje japanskih animiranih serija - rekla je Danica o svom izabraniku jednom prilikom za Blic i dodala:

- Kod nas se ništa nije promenilo jer živimo zajedno od početka veze, sasvim spontano i prirodno, bez nekog dogovaranja i stresova oko toga. U ovom trenutku to traje skoro četiri godine, i mogu reći, super nam je zajedno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Imate grčeve u nogama? Evo šta može da vam pomogne
Zdravlje

Imate grčeve u nogama? Evo šta može da vam pomogne

Ako ste primetili da vas često "hvataju" grčevi u nogama, ne brinite se, jer je ovaj problem mnogo češći leti. Grčevi se, kako objašnjavaju fizioterapeuti, javljaju usled dehidratacije, gubitka elektrolita zbog znojenja, dugog sedenja, pa samim tim i zbog loše arterijske ili venske cirkulacije.

18.08.2024

10:00

JOŠ Magazin VESTI

Srbija