• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

23.08.2024

16:17

"Ide sa mnom u teretanu da me kontroliše": Sanja Vučić vodi borbu sa viškom kilograma, evo ko joj je najveća motivacija za vežbanje

Zoran Sinko

Estrada

"Ide sa mnom u teretanu da me kontroliše": Sanja Vučić vodi borbu sa viškom kilograma, evo ko joj je najveća motivacija za vežbanje

Podeli vest

Pevačica je ispričala da ova osoba ide baš na svaki trening sa njom, samo da bi je motivisala da vežba.

Nekadašnja članica grupe "Hurricane", Sanja Vučić, otvoreno je govorila o svom problemu sa Hašimoto sindromom, zbog čega često varira u kilaži.

Zbog svog zdravstvenog stanja, a i posla kojim se bavi, pevačica mora mnogo da vodi računa o ishrani, a sada je otkrila da je krenula u teretanu. Ona je dodala da sa njom na treninge stalno ide i njena mama, koja je kontroliše dok vežba. 

Foto: Zoran Sinko

 

 

- Na dijeti sam, trenutno se trudim da pazim na kilograme iako se jako često oko toga ne opterećujem. Jako lako se gojim, moram da uzmem u obzir kojim se poslom bavim, ali imam harizmu, eto. Krenula sam sa mamom u teretanu. Ona tamo ništa ne radi, samo vodi računa da ja vežbam. Živim sa mamom, izađem sa njom u kafanu, imamo zajedničke navike - rekla je pevačica.

Sanja je iskreno priznala da kada naiđe na neku poteškoću, umesto psihologa, traži savet astrologa.

- Kada zagusti obraćam se astrologu. Nekoliko puta sam išla kod psihologa, ali lakše mi je da slušam pozitivne stvari makar i neistine - kroz smeh je priznala.

Foto: E-stock

 

Mnogi vlasnici lokala žalili su se na cene pevača, a Sanja je rekla da se trudi da ona uvek bude korektna kada je njen honorar u pitanju.

- Ne ulazim u to kakve su cene kolegama. Trudim se da ja budem korektna. Svako ima prava da sebi stavi cenu onoliku koliko smatra da vredi - rekla je pevačica i dodala da toliko putuje zbog posla da nekada ne zna u kom se gradu budi.

 

- Zbog svakodnevnog menjanja lokacija, desi mi se da se probudim i ne znam u kom sam gradu. Nikada ne obiđem grad u kom sam jer čuvam snagu za nastupe. Retko kada šetam, ali nadam se da će se to promeniti - rekla je Sanja za "Blic".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija